上一頁下一頁
發新話題

薄荷糖的快感

收藏  |  訂閱
62  25.6k

引用:
原帖由 63021 於 19/5/2013 19:19 發表 查看引用來源
你係男定女先,無對手

玩左引板咁耐,你係第一個問呢個問題

引用:
原帖由 kraxi 於 2013-5-19 09:55 PM 發表 查看引用來源

玩左引板咁耐,你係第一個問呢個問題

睇到佢問既問題我都笑左

Fully Suppot:smile_o12: :smile_o12:

呢招真係未試過

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-5-19 06:24 PM 發表 查看引用來源幾歲呀,篤篤 ? 我怪獸黎架,你唔岩食
有乜吾啱食呀?恐龍都趙埋!

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-5-19 06:27 PM 發表 查看引用來源
樓主~~少女好想知,求請教
百厭精.. 唔好咁快就偷晒 d 師兄師姐的獨門秘方,然後自己儲埋一次過出晒喎

全版的男人會為你瘋狂... 嘿嘿嘿

=========================
不過薄荷糖含,支野感覺好鬼清涼,我覺得仲 high 過冰火

爆炸糖我都想試呀, 不過我都想試汽水含... 你知有氣 唦唦咁 刺激住支野... 可能會更:smile_o05:
-------------
kraxi.. 依家你有男友啦 ?

都係的.. 第一個人去問 kraxi 係男定女 係幾 :smile_o11:

引用:
原帖由 kraxi 於 2013-5-19 09:55 PM 發表 查看引用來源玩左引板咁耐,你係第一個問呢個問題
我都好少回post

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 19/5/2013 23:10 發表 查看引用來源

百厭精.. 唔好咁快就偷晒 d 師兄師姐的獨門秘方,然後自己儲埋一次過出晒喎

全版的男人會為你瘋狂... 嘿嘿嘿

=========================
不過薄荷糖含,支野感覺好鬼清涼,我覺得仲 high 過冰火

爆炸糖 ...
我無男朋友呀,亦無sp

引用:
原帖由 kraxi 於 2013-5-20 02:10 PM 發表 查看引用來源

我無男朋友呀,亦無sp

咁你個W咀仔有冇玩過薄荷糖同爆炸糖

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2013-5-19 01:27 PM 發表 查看引用來源
Paragraph 3

正因為我滿足到她,休息過後。她好曳咁同我講, 你仲硬唔硬到呀...
我話出完都唔夠幾十秒,唔好呱 :smile_27:

佢就趴起身話,知你愛我含,睇下得唔得。

跟住佢就拎起自己袋內的爽浪,再飲啖烏 ...
薄荷格原來仲可以要黎咁用:smile_o01:
下次都要試試至得 ! :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆