上一頁下一頁
發新話題

懷舊H文#繼母(追加ann姐慾戰mass巨炮)

收藏  |  訂閱
56  70.9k

引用:
原帖由 spamna 於 2013-5-25 11:58 AM 發表 查看引用來源

大將軍你會說笑耶,唔係男就係女啦?莫非今次寫人妖…收伏烏克蘭哥薩克。
我寫緊新編『降頭術2』開頭有阻滯,睇睇人地編『降頭師』又有少少頭緒撞開幅牆啦…?月尾可能上唔到文啦…!我都有疑問…我想寫鰻魚人性交 ...
1,S兄咪講笑拉 ... 只要上過下中學國文 , 都知寫文除左男性主觀角度  女性主觀角度 ,
仲可以用第三身旁觀者角度 ... 你唔係唔知呀???:smile_04::smile_04::smile_04:

2,我建議就唔好搏 ...
因為 , 出人獸交文好似最高刑罰係坐監 !!! 你又唔知法律定義 , 無謂搏拉~~
{我個人覺得 , 生物學上應該吾算人獸交 ... 因為鰻魚其實係體外排精(或排卵) ,
鰻魚無所謂既性器官 , 所謂既鰻魚人性交 , 理論上只係用鰻魚來自尉}

我自己本身都唸左篇 , 只係女人比狗舔既 , 但都係唔敢寫 ...

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 25-5-2013 17:00 發表 查看引用來源

1,S兄咪講笑拉 ... 只要上過下中學國文 , 都知寫文除左男性主觀角度  女性主觀角度 ,
仲可以用第三身旁觀者角度 ... 你唔係唔知呀???:smile_04::smile_04::smile_04:

2,我建議就唔好搏 ...
因為 , 出人獸交文 ...
我較早前舊文都有寫過小狗用鼻子聞聞女人下面都無事,舔對波都ok冇事。

引用:
原帖由 spamna 於 2013-5-25 11:12 PM 發表 查看引用來源

我較早前舊文都有寫過小狗用鼻子聞聞女人下面都無事,舔對波都ok冇事。
咁我隻狗唔係舔對波麻 ... 你明架拉
(其實我都承認 , 我自己係細膽左少少既:smile_13: )

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 26-5-2013 10:33 發表 查看引用來源

咁我隻狗唔係舔對波麻 ... 你明架拉
(其實我都承認 , 我自己係細膽左少少既:smile_13: )
咁樣我都係細膽,曾經我諗過用狗角度來寫"鹹濕狗與乾物女"故事,狗眼看裙底,同女主人鴛鴦浴池,或者趁女主人爛瞓時,踢開被舖,睡裙掀起露春光,用狗鼻聞和奶…,更或者同狗女打野戰…類似日漫故事,不過寫完上唔到香討呢?

引用:
原帖由 spamna 於 2013-5-26 03:42 PM 發表 查看引用來源

咁樣我都係細膽,曾經我諗過用狗角度來寫"鹹濕狗與乾物女"故事,狗眼看裙底,同女主人鴛鴦浴池,或者趁女主人爛瞓時,踢開被舖,睡裙掀起露春光,用狗鼻聞和奶…,更或者同狗女打野戰…類似日漫故事,不過 ...
支持spamna兄寫乾物女和小狗

引用:
原帖由 無巧不成書 於 27-5-2013 18:53 發表 查看引用來源

支持spamna兄寫乾物女和小狗
理論上都可以過骨?雙方無器具接觸都冇題(我個人諗…)不過我寫緊新作又呆滯不前,有要磨磨磳磳一番先…,真係喊咁濟

引用:
原帖由 spamna 於 2013-5-27 10:12 PM 發表 查看引用來源

理論上都可以過骨?雙方無器具接觸都冇題(我個人諗…)不過我寫緊新作又呆滯不前,有要磨磨磳磳一番先…,真係喊咁濟
定義呢D野 , 我覺得你PM版主問下會好D ...
至少唔駛死左都唔知咩事

係呢 , 我又講下進度先 ... 寫緊果篇進度良好 , 己完成接近6/9 ,
希望一個星期內可以完成佢拉~~

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 29-5-2013 13:18 發表 查看引用來源
定義呢D野 , 我覺得你PM版主問下會好D ...
至少唔駛死左都唔知咩事

係呢 , 我又講下進度先 ... 寫緊果篇進度良好 , 己完成接近6/9 ,
希望一個星期內可以完成佢拉~~
如果寫得隱晦曖昧,鹹而不交得話,用狗角度來看女住人自慰…女主人帶男友回家做愛,小狗聽到女主人仆嘢嗌,小狗趴起房門外聽諗:【乜條仔咁渣呀…!仆嘢都無力度!我一聽知,我靚靚女主都未到高潮位,嗌得咁hea,等等幫你一把啦…o靚仔?】小狗用頭開房門,慢慢攝上床上,用前腿用力一壓男友屁股,兩重力度壓下女主人小穴,一刻雞巴碰到子宮,女主人嗌出高幾度叫春聲:【喲﹏喲﹏!正呀~!】
寫住咁多先,你新作下月9日上,不如同日一齊上文,橫掂我都未曾寫完。

引用:
原帖由 spamna 於 2013-5-29 08:15 PM 發表 查看引用來源

如果寫得隱晦曖昧,鹹而不交得話,用狗角度來看女住人自慰…女主人帶男友回家做愛,小狗聽到女主人仆嘢嗌,小狗趴起房門外聽諗:【乜條仔咁渣呀…!仆嘢都無力度!我一聽知,我靚靚女主都未到高潮位 ...
小弟最迷上了爆乳系的杏美月  長澤 ,
是了 , S兄也喜歡爆系嗎???

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 30-5-2013 15:00 發表 查看引用來源
小弟最迷上了爆乳系的杏美月  長澤 ,
是了 , S兄也喜歡爆系嗎???
我一段時間都好鍾意巨乳娘,34-36/7吋就最正,又可以玩乳交七,碌J夾住中間,軟軟冧冧感覺,如果M碌雀有八吋長,呵呵!女女一邊夾就一邊奶龜頭,哇塞!視覺幾有張力呢…?不過太過爆乳就一般鍾意啦?太過怪怪囉,依八年少睇AV囉,如果最近期都算倉井空,人索波靚,還有小澤瑪麗亞,近掛睇返小澤消息,唉~!變晒樣,有D心痛,呀?還有水著女優原幹惠,對波都好堅下:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆