上一頁下一頁
發新話題

他和她的事情 - 情人未滿 (updated p.2 #27, p.5 #68, p.8 #106, p.9 #121)

收藏  |  訂閱
131  34.8k

-人地劈頭第一句話冇j圖囉。:smile_39:
-支持好故事,請繼續。:smile_o12:

纏綿過後才被傷害:smile_24:

好睇,想繼續追落去:smile_40:

「丫~ 都係老公最啱我…插得最舒服…」

睇到呢句就感覺到有古怪!:smile_39:

引用:
原帖由 lee1997 於 2013-4-23 06:46 PM 發表 查看引用來源
冩得好:smile_o12:
多謝~ 我會盡力令個故唔好爛尾

引用:
原帖由 隻爪呀 於 2013-4-23 08:00 PM 發表 查看引用來源
我黎支持你架
你黎支持我,我會好感激你架

引用:
原帖由 Ashiriel 於 2013-4-23 08:40 PM 發表 查看引用來源
-人地劈頭第一句話冇j圖囉。:smile_39:
-支持好故事,請繼續。:smile_o12:
多謝幫忙解說+多謝支持,遲兩日得閒d會再update的

引用:
原帖由 dada__pig 於 2013-4-23 08:54 PM 發表 查看引用來源
纏綿過後才被傷害:smile_24:

好睇,想繼續追落去:smile_40:

多謝dada~
果時腦海真係一片空白,斷晒片咁。
直到而家,果種傷痛依然歷歷在目

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-4-23 09:05 PM 發表 查看引用來源
「丫~ 都係老公最啱我…插得最舒服…」

睇到呢句就感覺到有古怪!:smile_39:

其實我已經唔係好記得exact wordings,不過大概都係咁上下意思...

呢個POST正:smile_o06:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2013-4-23 10:06 PM 發表 查看引用來源
呢個POST正:smile_o06:
b女~ 你件黑皮褸都正丫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆