上一頁下一頁
發新話題

m完喺個friend屋企過夜即刻出事

收藏  |  訂閱
60  30.2k

絲打出文,要支持呀。  用力推推:-D
今次絲打冇比人攞走底底,希望果位ching唔好又係攪到樓主又要真空:-!
唔你絲打買un un都窮死囉

屋主都幾直接喎

引用:
原帖由 34D奶妹 於 2013-4-4 12:09 AM 發表 查看引用來源
講完之後比佢成個人再壓住喺張床,好粗暴咁掰開我大脾再將支棍插入去再扑,唔講上半場果段真係以為比個friend強姦緊,一直掩著我把口嚟插,比頭先仲要扑得我好狠好深,扑左陣佢全速咁嚟料插我,有 ...
妳識唔識佢條女

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-4-4 12:00 PM 發表 查看引用來源
妳識唔識佢條女
識埋咪3P?

引用:
原帖由 34D奶妹 於 2013-4-4 12:09 AM 發表 查看引用來源
講完之後比佢成個人再壓住喺張床,好粗暴咁掰開我大脾再將支棍插入去再扑,唔講上半場果段真係以為比個friend強姦緊,一直掩著我把口嚟插,比頭先仲要扑得我好狠好深,扑左陣佢全速咁嚟料插我,有 ...
正喎.

我又想做你朋友

引用:
原帖由 34D奶妹 於 2013-4-3 23:14 發表 查看引用來源
m完喺個friend屋企過夜即刻出事,話說尋晚去左西貢bbq,走果陣行到去車站發覺尾班車已經開走左:smile_13: ,我又唔想搭成百幾蚊的士番屋企,於是打番比個bbq屋主想借宿一宵,佢話無問題借間客房比我瞓, ...
m完可以玩中出!:smile_44:

SUPPORT SUPPORT

引用:
原帖由 34D奶妹 於 2013-4-3 23:14 發表 查看引用來源
m完喺個friend屋企過夜即刻出事,話說尋晚去左西貢bbq,走果陣行到去車站發覺尾班車已經開走左:smile_13: ,我又唔想搭成百幾蚊的士番屋企,於是打番比個bbq屋主想借宿一宵,佢話無問題借間客房比我瞓, ...
BBQ有下場,真係正!!:smile_40:

Fully Suppot:smile_o12: :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆