上一頁下一頁
發新話題

有沒人鐘意口交

收藏  |  訂閱
66  5.0k

有没人試過叫條女跪系庹含,視覺好正

引用:
原帖由 noel_cmy 於 2013-3-19 04:51 PM 發表 查看引用來源

唔... 含到我好硬, 射囉
難怪卿家疑惑

該狀態應作"熱情", 非"感情" :smile_38:
英夷將之命名 "passion"

卿家聽朕一言:

古者女蝸造人, 塑得雌雄有別, 男重五色官感, 女視七情為先.
故曰舔陰之法, 首推面露慾求, 愛其身, 品其味, 觀其色, 察其容,
既已肉帛相見, 水乳交融, 則天下萬物, 皆為蒜末虀粉, 不若女伴感受為重也

好難明嗎?
簡單講, 男方果種 "好享受幫女仔口交" 既表現,
往往係令女方得到快感--甚至高潮--一個好大既成因

引用:
原帖由 20120816 於 2013-3-19 01:11 PM 發表 查看引用來源中意人地奶你呢!
勁鍾意

引用:
原帖由 amandaywc 於 2013-3-20 14:41 發表 查看引用來源
勁鍾意

引用:
原帖由 聖祖康熙 於 2013-3-20 01:48 PM 發表 查看引用來源

難怪卿家疑惑

該狀態應作"熱情", 非"感情" :smile_38:
英夷將之命名 "passion"

卿家聽朕一言:

古者女蝸造人, 塑得雌雄有別, 男重五色官感, 女視七情為先.
故曰舔陰之法, 首推面露慾求, 愛其身, 品其味 ...
古藉都有講舔陰架:smile_41:

引用:
原帖由 jacky2235 於 2013-3-20 03:51 PM 發表 查看引用來源
我試過跪係度一次過服侍兩條jj,就好似d av 情節咁:smile_o05:

引用:
原帖由 amandaywc 於 2013-3-21 08:25 發表 查看引用來源
我試過跪係度一次過服侍兩條jj,就好似d av 情節咁:smile_o05:
你覺得正嗎

引用:
原帖由 amandaywc 於 2013-3-21 08:25 發表 查看引用來源

你覺得正嗎

引用:

有料!!

:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆