上一頁下一頁
發新話題

試婚紗試出火

收藏  |  訂閱
74  57.0k

.................支持妳:smile_o01:

Wow, You are so easy.......................

引用:
原帖由 isaac618 於 2013-3-7 03:28 PM 發表 查看引用來源
講真ar...我睇左引版咁耐~~...其實好多都講得太誇張.....問心果句...個個睇完會有幻想以外.....有幾多故仔會係真ar~~~....又有哥哥同妹妹...又個個都人地老婆......你估真係咁多呢d野咩....但唔明點介...如果係想寫下 ...
有時d野 ,你冇能力做到 ,唔代表其他人都冇ge :smile_45:
抱住唔信ge心態睇都唔需要睇 ,根本浪費時間 ,直接上thisav睇自拍片仲好啦 ,一定係真:smile_30:

引用:
原帖由 怪物船長 於 2013-3-7 04:20 PM 發表 查看引用來源

有時d野 ,你冇能力做到 ,唔代表其他人都冇ge :smile_45:
抱住唔信ge心態睇都唔需要睇 ,根本浪費時間 ,直接上thisav睇自拍片仲好啦 ,一定係真:smile_30:
甘你點知那些是真的?

av啲精都唔係真:smile_43:

引用:
原帖由 sex_baby1992 於 2013-3-7 03:10 PM 發表 查看引用來源
樓主五見左?
你作野咋?作都作得合理少少丫?
我五信一個人都冇 就算間舖系你自己,你都五會系覺得婚紗舖系陌生丫

樓主不是第一次寫膠thread

引用:
原帖由 uwillknow 於 2013-3-7 04:50 PM 發表 查看引用來源

甘你點知那些是真的?

有乜必要知係真 ?
真ge話你會high d 打飛機遠d咩 :smile_30:
定係方便男男女女搵食:smile_41:

我都好想試下.....

引用:
原帖由 小女仔 於 2013-3-7 01:40 AM 發表 查看引用來源
話說我就同男友結婚,但男友試完婚紗之後有事要走,淨返佢兄弟係到。

佢就問我要著邊件婚紗, 我 SHOW 左俾佢睇... 佢就講笑咁話: "第一個睇你著婚紗O既男仔都唔係我...唉~~" 個樣真係好似唔開心咁... 跟住我話: " ...
不如你講完它啦!!好正啊!!

唔及格、再寫!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆