上一頁下一頁
發新話題

辣太:不能遘的秘密‏

收藏  |  訂閱
117  44.5k

引用:
原帖由 mrs.hot 於 2013-2-14 08:32 AM 發表 查看引用來源

heee....上星期買左一件新旗袍過年, 星期一雖然無假放, 旦casual day, 著左上班, 下班後一邊換衫一邊影左D相

大家想睇嗎?:smile_13:
好想睇妳個BODY:smile_47:

Part 3

上星期二, 老公例假~
在公司已經好想要, 心想老公今日放假, 今晚可以飽飽. 好不容易等到放工, 食完dinner, 亦好不容易等囡囡睡左~:smile_44:
老公也上左床, 僅僅著一條小 T-back (heeee...我地兩公婆都好like互相引誘大家),我就立即換上其中一件情趣戰衣, 在佢面前摟下摟下 (好似跳熱辣舞gum~),見到佢已堅硬起來,條小 T-back起左個山坡~

heee.....我嘴角亦忍不住喑笑, 我就跪下拉開老公條T-back就suck, 佢亦用腳指xxx 人地下面, 令我好興奮, 馬上要跨在他的身上,擁抱著他一坐到底。。。O~ 我跪坐在老公身上,一面騎著,一面口中情不自禁的浪叫,但怕嘈甦個囡,老公就kiss my mouth.....同我 French kiss!!!! 我已控制不了,越騎越快, 沒耐我就felt 到下面熱熱,老公已經忍不住射左!!! 我地用的紙清潔完,佢就訓~

但完事後,其實我的情慾仍高漲,我見反正睡不著,就想弄甦老公再搞,不定用乳頭磨佢手臂,但佢仲打鼾,自己又黏黏的,便忍不住起床去沖涼。我慣性的用花灑頭沖洗著身體,但當溫熱的水流沖到下陰時,就想起唔知在邊度學 (引板?? or 同老公睇的AV),我就把花灑頭調到集中mode,坐在浴缸,雙腳打開掛上浴缸兩旁,繼續著剛才的動作, 用花灑沖擊下體,慢慢越放越近,令我未滿足的性慾再喚起。

我合起雙眼,幻想一個工司的Mr.X壓在我身上, 幻想水流是Mr.X的下體,不定地瘋狂 fuck me !! AHh... 啊...心想: 叫佢大大力地插我啦 ...……好舒服啊...好想要.... 好想叫...好想呻吟,但當然咬著唇死忍, 不叫出來!!!

花灑越放越近, 水柱不停衝擊, 玩左唔知幾分鐘,終於來到高潮!!!
在浴缸休息一會, hheee....我就站起, 雙腿微微張開, 又一次直射向自己下體, 今次好快敏感, 馬上又爽多一次!!!

自從上星期二後, 我就藉沖涼自己解決,多數Mr.X 會是我幻想目標, 但也有幻想其他男同事, Boss 和 Clients!!
昨晚還幻想佢地一齊輪流上我 (在浴室將近1個小時,直到老公回到家叫我時, 我先幻甦離開)!!!

無意中我的性慾已越來越強, 口味越來越重!!!

幸好老公沒有懷疑, 雖然自己無真的出軌, 但感覺好羞恥,不敢將秘密告訴老公!!!

妳出軌係遲早既事

引用:
原帖由 mrs.hot 於 2013-2-14 03:28 PM 發表 查看引用來源
上星期二, 老公例假~
在公司已經好想要, 心想老公今日放假, 今晚可以飽飽. 好不容易等到放工, 食完dinner, 亦好不容易等囡囡睡左~:smile_44:
老公也上左床, 僅僅著一條小 T-back (heeee...我地兩公婆都好like互相 ...
你就爽了!我地而家睇到硬左都唔知可以點做好!

引用:
原帖由 groomsman 於 2013-2-14 01:03 PM 發表 查看引用來源
因為你老公吾係你隔離?甘咪搵男主角囉

No, I have my sweetly daughter to have dinner with me!!

引用:
原帖由 Water_man 於 2013-2-14 03:35 PM 發表 查看引用來源

你就爽了!我地而家睇到硬左都唔知可以點做好!
:smile_13:唔.....你想人地掂wor~

支持,快出相看看?

在浴缸玩一小時,水費好貴啊,你老公遲早會問,點解水費貴咗咁多。

引用:
原帖由 mrs.hot 於 2013-2-14 03:42 PM 發表 查看引用來源

:smile_13:唔.....你想人地掂wor~
我想睇你的靚相!

引用:
原帖由 mrs.hot 於 2013-2-14 03:42 PM 發表 查看引用來源:smile_13:唔.....你想人地掂wor~
好想狠狠地吊你:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆