上一頁下一頁
發新話題

割左包皮既男仔係咪冇咁易出野

收藏  |  訂閱
126  9.1k

引用:
原帖由 小狗123 於 2013-1-27 08:58 PM 發表 查看引用來源
我好多朋友都割左
咁你有冇割

敏感左

引用:
原帖由 francesca92 於 2013-1-27 07:52 AM 發表 查看引用來源

原來係咁

割左包皮既男仔會唔會特別鍾意打飛機呢
成日都暴露龜頭出黎咪好易 high hehe

咁你有冇裸體既習慣呀
我估鍾意打飛機里家野同割包皮冇特別關係啦!係欲求不滿既一種發洩啦!

不過龜頭長期暴露出黎,反而令到佢好唔敏感。我打J都係以「劣」條棍為主,因為我個龜已經唔能夠令我high 就算條女同我吹,我發現啜龜頭係真係刺激唔到我。

不過,當個女仔enjoy,能夠吊到條女high機次,腳都軟埋叫投降,之後再問番點解咁勁,又真係好滿足既

引用:
原帖由 francesca92 於 2013-1-27 05:51 PM 發表 查看引用來源

好難講…
好多時俾佢搞到high左兩三次佢先至出
每次之間會轉下身,飲啖水
搞到佢出野成個鐘有多

試過一路不停咁搞
唔計前奏果d都要20-30分鐘咁上下
我好喉擒,前奏唔係好得,不過不停咁搞都成一粒鐘先得。反而係體力上,係咁郁成粒鐘,我自己都頂唔順。轉女上都只係為自己回氣。

引用:
原帖由 ww84 於 2013-1-27 08:12 AM 發表 查看引用來源
咁佢滿足到你咪得囉!駛咩理佢有冇割包皮

其實割咗包皮比較乾淨,條J唔會有濃烈味道,咁吹就好似啜手指咁,冇異味

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2013-1-27 09:56 AM 發表 查看引用來源

同意你的睇法
應該唔關有冇割的問題
持久同心理因素絕對有關!!
不過我自己就覺得割咗就應該唔會太快。。。

有冇割咗既快槍手?可否分享下?

引用:
原帖由 qpiqp 於 2013-1-28 02:32 發表 查看引用來源

我估鍾意打飛機里家野同割包皮冇特別關係啦!係欲求不滿既一種發洩啦!
不過龜頭長期暴露出黎,反而令到佢好唔敏感。我打J都係以「劣」條棍為主,因為我個龜已經唔能夠令我high 就算條女同我吹,我發現啜 ...
形容得好詳細 wo

其實你個龜頭係咪已經磨到"鞋"晒
摸落去就覺得好似摸手指咁呢 @@

我發覺男仔冇割包皮既龜頭摸落去佢好似觸電咁
割左果d就冇咁大反應…

引用:
原帖由 qpiqp 於 2013-1-28 02:44 發表 查看引用來源

其實割咗包皮比較乾淨,條J唔會有濃烈味道,咁吹就好似啜手指咁,冇異味

哈哈
我都覺得割左乾淨好多
未沖涼放入口都唔會覺得難頂

引用:
原帖由 francesca92 於 2013-1-28 06:42 PM 發表 查看引用來源

哈哈
我都覺得割左乾淨好多
未沖涼放入口都唔會覺得難頂
但係....真係有女仔鍾意唔沖涼就含/奶

引用:
原帖由 francesca92 於 2013-1-28 06:34 PM 發表 查看引用來源

形容得好詳細 wo

其實你個龜頭係咪已經磨到"鞋"晒
摸落去就覺得好似摸手指咁呢 @@

我發覺男仔冇割包皮既龜頭摸落去佢好似觸電咁
割左果d就冇咁大反應…
exactly! 我個龜頭D皮唔光滑架
含落黎以經接近毫無反應

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆