上一頁下一頁
發新話題

十二年前 , 初戀集體回憶 ...

收藏  |  訂閱
87  21.6k

我都以為係雜交貼;因為呢個誤會我先入黎八下
引用:
原帖由 崎小姐 於 2012-11-28 12:19 PM 發表 查看引用來源
最初我一睇個題目,我誤以為係雜交帖,所以錯字會令人誤會!

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-11-28 01:09 PM 發表 查看引用來源
我都以為係雜交貼;因為呢個誤會我先入黎八下

雜交你又啱咩

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-11-28 01:09 PM 發表 查看引用來源我都以為係雜交貼;因為呢個誤會我先入黎八下
佢唔改題目既,可以編輯修改架!!

Support, continue

我打左個突 ( 估吾到佢講D咁野 )  
跟手就反手除埋佢件衫
佢寧轉個頭同我車
我雙手跟足指引 , 鍮住向中間 , 上面推
碌9 完全充血 , 硬到爆
我懷疑雷海欣係戲內面都係因為咁而爆炸死

係雙手中的柔軟 , 口中舌頭的蠕動 , 同時傳來女仔身上面的香味
我控制吾到自己 , 我隻右手向佢下體出發了

手指從佢內褲邊進入三角地帶 ,
我看到佢頂部的陰毛走了出內褲邊
我冇停留 , 一直往下走
突然 , 佢觸住我隻手 話吾得 .
我右手就停在原位 , 將中指儘量伸長
我探到一陣 潮濕同熱 ,
估計應該到了陰蒂 ,
我了左幾下 , 佢右叫停,吾可以咁

跟住 佢 好決絕咁 推開我對手 ,
然後就𤥢返衫坐係疏化 , .

我 : 做乜事 , 你吾開心 ?
她 : ...
我 : 我吾應該咁做 ?
她 : 我係基督徒 , 吾可以咁做

引用:
原帖由 十二年後 於 2012-11-27 06:45 PM 發表 查看引用來源
真係啡左D ,
由其佢對奶好能白 , 個LIN 啡 睇起上來又特別啡咁 .

我問 : 點解吾係粉紅色既 ?
佢冇笞

跟住我地就 STOP 左 , 佢𤥢返衫走
笑死, 不過細既時候可能真係會覺得好奇....

好文,喚醒中學時候的紀憶!請継續!

:smile_46: :smile_46: :smile_04: 粉紅色真係咁緊要?

引用:
原帖由 巡此王 於 2012-11-28 01:13 PM 發表 查看引用來源

雜交你又啱咩
開下眼界ma

對話內容下刪數千字
主要內容 係犯十界之類 , 吾可以有婚新性行為 ......
我開始明白宗教為什麼會引起衝突 ,
因為佢阻人扑野   
之後我地分手 都有一部份原因
但係點都好 , 起碼我都叫做 多左經驗值

不過尼個關口 , 真係好難打破
尼版個大佬係神 ,

之後 , 一如既往 , 正常的校園生活
星期6 , 佢就來我屋企 , 點到即止 , 而又在6點之前離開  
每次都要自己攪點

直到聖誕節 , 我屋企人去旅行 , 得返我一個 .
尼個機會 , 可以慢慢咁 過尼個 check point .  

個晚同佢去完街 , 食完飯佢返聖堂 , 之後我再去聖堂接佢 .
返到來 , 我已經佈國置好晒聖誕樹 ,燈飾 , 都ok 好 feel .

當然 , 都照樣 攬下錫下摷下 , 跟住入到房
(P.S. 冬天時,係摷之前 , 雙手真係要人WARM UP 先 , 如果吾係一凍到佢縮叫吾好, 就好冇 MOOD)   

除左佢上身衫 , 同個bra後 , 我就係咁啜 佢lin ,
啜幾下 , 又賴幾下 , 含住時就用利頂佢粒lin , d口水玩到佢個LIN 濕晒
跟 住改用手指了 , 打捲 , 口就改攻另一隻LIN ,
如是者口手交替幾次 , 聽住佢呻吟聲 , 佢個LIN都已經硬晒 , LIN 扯起 , 扯到連個乳暈都起縐
我當然硬晒 la ,

係時侯要過check point 要佢攻下面la ,

但我要sure佢要係深深的淫意中 , 而忘記宗教的道德加鎖 .
我雙手轉lin , 一面錫佢頸錫佢耳 , 一面隔住褲用硬左9磨佢下面 ( 佢果日𤥢短裙 )
見佢呻吟得越來越大聲 ,
時機成熟la .
右手由佢裙底穿入 ,
隔住佢條內褲 , 用食中2指 , 係佢陰唇打圈 .
佢開始加重呼吸 , 同在喉頭發出短,速的 "丫 "聲
嘩 , 吊 真係濕 , 隔住條底褲 , 都feel 到
時機成熟la X 2
我用手指 撥開 佢條內褲 ...

好緊開 , 係過去只可以透過螢光幕睇到的一幕 ,
即將可以係肉眼前出現 , 係摸得到觸得到 .
其實比人類第一次發射人造衛星更偉大, 因為廣大球迷從此可以現場收看世界柸直擴(都要隔塋光幕.)

隨住白色的內褲撥到一旁 ...
我看到的女性下陰是深啡色的
點解吾係粉紅色的 ?
尼次我冇問出口 , 而只是在一念間閃過. 如果佢𤥢衫走人就PK 了...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆