上一頁下一頁
發新話題

姐妹,如果第一次同個男仔發生性行為已準備定安全套你覺得黑占?

收藏  |  訂閱
145  6.3k

引用:
原帖由 秀慧 於 2012-11-23 11:23 AM 發表 查看引用來源
咁我真係好想有人攬,有人錫,唔想成日掛住佢
太快囉,要過冷河。

• 引用:
    原帖由 damnbird123 於 2012-11-23 11:24 AM 發表 查看引用來源

sorry惊你比人厄呀
現實生活又真係見過好多呢D case
你自己小心
吾係成世做人sp ,比人食完..............
識佢好耐架,以前追過我,對我真心架,所以比佢感動到

引用:
原帖由 秀慧 於 2012-11-23 11:31 AM 發表 查看引用來源
  • 識佢好耐架,以前追過我,對我真心架,所以比佢感動到
  • 你自己小心啲喇。

引用:
    原帖由 Misschanchan12 於 2012-11-23 11:31 AM 發表 查看引用來源

太快囉,要過冷河。

我都知,但佢對我真係好好,知我唔開心,日日陪我

引用:
    原帖由 leisiu 於 2012-11-23 11:20 AM 發表 查看引用來源

我條佬話等你喎
    好呀!

引用:
    原帖由 Misschanchan12 於 2012-11-23 11:32 AM 發表 查看引用來源

你自己小心啲喇。

miss chan我...我.......我...............
    有D吾..吾..吾小心呀...
    e輪單思........
    成曰掛住...,唯有曰對3劑茉莉花茶
    早午晚甘對.....對到醉茶
    好....:smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
    原帖由 Misschanchan12 於 2012-11-23 11:35 AM 發表 查看引用來源

好呀!

係佢自己就真,佢條佬甘想法,吾比人扑穿.....:smile_o02:

忽然間想起....

男人自慰, 是不需要用套架嘛

如果一早準備好, 多數都是步署了, 有目的

至於他是不是玩女人, 我又覺得不一定

人都咁大, 性愛其實是一個行為----> 表達那一刻好愛對方, 才做的

21世紀啦, 思想不要太執著

咁其實有無人答到我佢準備定安全套係咩意思?

即是準備隨時同你做愛囉.....

問題是, 女仔會不會覺得太快, 例如香港的女仔, 多數會話在結婚才有第一次, 獻給老公

我又來問你
    假如你最後同他分手, 那麼即是不能結婚, 然後又等下一個mr right出現, 跟住又話要留俾老公第一次,
    可能最後又會分手----> 可能到了三十幾歲, 都未做過......

上一頁下一頁
    發新話題
    前往最後回覆