上一頁下一頁
發新話題

陪我成長的QQ們 (有相)

收藏  |  訂閱
519  217.3k

引用:
原帖由 juneman 於 2006-8-17 01:30 PM 發表
c兄, 你都幾多時間做搜尋工作喎

乜地方都搵下, 你唔駛搵食嫁?
梗要揾食, 所以好多QQ都係傾一兩次就冇跟進囉!
如果唔係上半年都唔止食兩個咁少啦.   :smile_39:

第一章我的寶貝QQ

小弟在這里一直是CD-ROM, 冇點出過report, 今次post我啲QQ妹妹出來分享.
我認識QQ最靚係佢拉, 上次嚟香港同佢玩咗幾日, 勁正.
而家返老家了. 最近上親QQ都係同佢聊, 其他QQ都冇セ點理o拉.

今次預先叫寶貝QQ著牲感的, 再同佢傾咗一陣, 佢話會再來香港一次!

最漂亮的QQ 那個真係好正喎!!!!!!!

第二章    我的寶貝QQ - 深圳游記

Brother仲記唔記得邊個宝貝QQ呀? 佢上個月嚟咗深圳啦!!

星期五拿拿林做完嘢火速過關, 然後在皇岡搭70蚊大巴極速去深圳機場接7:30pm機. 点知飛機遲到, 早知去華聯大廈慢慢撘30蚊大巴啦. 到機場, 仍有落雨.

終於見到宝貝QQ了, 同佢食少少嘢之後, 再去那天入住的酒店休息.
當天入住的酒店係位於大梅沙的凌海酒店5樓, 有海景都係三佰幾.

久別勝新婚, 何况真係好耐無見宝貝QQ了.
望著那副哈爾賓女孩獨有的柔滑身段,
那天晚上我雙手幾乎沒有離開過QQ的身体....

接著的兩天都和宝貝在大梅沙吃海鮮,游水和沙灘慢步,
兩天後帶著不捨的心情送走了QQ. 不知何時再見了!
這大概是其中一個典型吃外遊QQ的程序吧!

第三章   QQ半年結2006

小弟吃QQ數目一向不多, 而且有愈吃愈少趨勢, 担心~~
上半年只有聊聊兩個QQ, 她們現已回老家了.

QQ1是陝西的, 皮膚白滑, 唇紅齒白,
身型屬於矯小型,己回家工作了.

QQ2是河南女女,樣子很cutie,有点像架妹. 聊了沒多久便來香港旅行.
所以吃這個QQ太方便了, 希望這類"香港自遊行"繼續長食長有.

"

下半年只有是寶貝QQ

.

第四章   好耐冇見既短髮QQ

尋曰如常上網嗰陣, 忽然一個好耐冇見既QQ在綫.
於是問問近况, 原來QQ已經嚟咗深圳, 打算係度揾工作.
QQ係湖南人, 而家應該22咁上下. 之前同條湖南仔拍咗3年拖散咗,
而家single, 同一個姐妹喺羅湖租屋住,得閑去face都可能見到佢.
可惜QQ屋企冇cam, 佢話已經留長咗頭髮,
到見面時可能唔認得佢咁話. 真係要探下佢睇下有冇運行先

今日有時間整理一下我啲QQ相片, 終於揾到以前同佢QQ影的相片,
貼出嚟俾大家睇下,
如果各位有興趣下次小弟可以再貼些以前嘅QQ出嚟分享一下.

第五章  最漂亮的QQ

QQ以前係電影PTU做過配角嫁,
而家係廣州住.
呢幾幅係片場影既,
睇完真係硬哂, 完全係我想要嗰種.

佢是我以前認識所有既QQ中最上鏡的一個.

呵呵! 呢幅都係佢!!

呢幅係佢send 俾我既第一幅相片.

QQ上鏡真係好正, 不過我覺得佢真人冇咁靚.
先止聲明, QQ我冇上過嫁, 因為追唔倒,:')  

.

第六章  最有氣質的QQ

上次個圖床爆咗, 今次換嗰個, 繼續整理一下QQfiles.
今日發覺我用嚟儲QQ no. 同电話個excel file 唔見咗,
好多QQ澬料流失咗,好慘!!  :')

呢個QQ係湖南人, 真人同視頻差不多,
有成167cm, 身型高挑, 諗嘢好成熟, 好有女人味.
佢同寶貝QQ一樣, 係少數要小弟親身接佢嘅QQ之一.
而且仲接唔止一次添!
好在最後都俾我上到, 叫做心願達成.
而家諗返都好正, 不過QQ有排都唔會再嚟住,
真係唔知幾時至可以翻啅!

呢張影得QQ好正,好索.

呢張QQ有啲似"姑姑"劉亦菲

整理一個QQ file原來好鬼麻煩,又要upload相,要整好耐,
不過如果大家鍾意睇就冇問題啦.

補充回應:
呢個QQ識咗好耐啦, 並唔係今年QQ嚟嫁.  
係以前食落間唔中有聊天嗰隻,  
而家整理QQ files 便同大家分享,
並唔係同一時間一齊出現嫁, 尤其係正嗰啲,明未?

事實上前幾個月已試由溝QQ妹轉攻骨妹市場,
不過效果未如理想, 殘念!!
有機會再出report~ ~

.

引用:
原帖由 swlau 於 2006-8-16 11:05 PM 發表
一些擦身而過的QQ, 總會遇上欣賞她們的人

最終章   擦身而過的QQ們

如師兄們對她們有興趣, 請留言, 因我郵箱只有十條信息空間.

1. 廣州女孩  (QQ#484672xx)
http://i107.photobucket.com/albums/m319 ...
我都想要佢地dQQ 號碼,可給我嗎~~ C Hing...:smile_15::smile_15::smile_15:

第七章  初遇東北Dancer QQ

今日再整理好一個我好喜歡嘅QQ資料,
佢亦係我第一個識既東北QQ.
QQ係吉林人,22才, 網名琪琪.識佢都有兩年幾了.

呢張相我覺得影得佢好成熟.

QQ好細個開始已經學跳舞, 後來嚟廣州之後入咗一間公司學唱歌做歌手, 晚上要跟佢個歌手朋友去洒吧學唱,平日有時要排舞,一直維持幾個月, 我就係兩年前佢學唱歌個陣識佢. 由於佢一直忙, 我哋都係識咗一段時間至有機會一齊出去玩.

QQ冇視頻, 全部都係佢send過嚟.

QQ嚟廣州之後一直在訓練,好少出去玩, 所以我哋都好珍借呢次機會, 事後証明冇錯, 我哋見面次數真係一隻手指數得哂. 嗰次都係因為佢去睇佢朋友喺深圳表演至有得去玩咋. 到而家都差不多兩年拉.  QQ身型並不高挑, 但腰夠幼. 嗰次大家玩得好開心. 而QQ最後亦認承留底陪我, 得米!!  到第二日送佢返廣州時真係好唔舍得.
而家QQ已經返咗老家, 仲有男朋友添, 祝佢幸福快樂啦!

呢個係佢用嘅QQ頭像

.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆