上一頁下一頁
發新話題

做愛其間最憎你伴侶做咩

收藏  |  訂閱
63  4.1k

引用:
原帖由 kobykwok2008 於 2012-9-25 01:31 PM 發表 查看引用來源

我飲開三聚青安!想試下無人奶既奶!+‧+

一年後揾你,要揾個佬結婚,那那林生件出嚟,一年差不多,有媽媽奶俾你啜。

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-9-25 01:55 PM 發表 查看引用來源

一年後揾你,要揾個佬結婚,那那林生件出嚟,一年差不多,有媽媽奶俾你啜。

佢飲開三聚青安,一定大頭仔,正呀
really BIG:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-9-25 02:23 PM 發表 查看引用來源

really BIG:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
又關你事?

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-9-25 02:30 PM 發表 查看引用來源

又關你事?

D女人 like嗎,溫馨提示呀:smile_o01:

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-9-25 01:55 PM 發表 查看引用來源

咁我一年後洗定個口等你啲媽媽奶,我要走奶蘇味!多謝!@。一

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-9-25 02:23 PM 發表 查看引用來源

就係個頭又大又重,扯唔起=‧=

引用:

上次大陸見人喂人奶,想問佢仔仔好吾好飲,借D意溝佢
就係呢陣喂完奶,拔番奶頭出黎,大奶上面粒大奶頭
睇完:smile_o06: O左咀,轉頭行:smile_44:

引用:
原帖由 kobykwok2008 於 2012-9-25 02:39 PM 發表 查看引用來源

就係個頭又大又重,扯唔起=‧=

甘要女女幫下擔番起個頭:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-9-25 02:48 PM 發表 查看引用來源

甘要女女幫下擔番起個頭:smile_30::smile_30::smile_30:
最好要啲女女識渣起重機果啲先得!

引用:
原帖由 kobykwok2008 於 2012-9-25 02:37 PM 發表 查看引用來源

咁我一年後洗定個口等你啲媽媽奶,我要走奶蘇味!多謝!@。一

俾你激死,去茶餐廳食嘢咩,飛沙走奶,小甜,茶走,方包飛邊...

無得揀,原味,唔要擺就!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆