上一頁下一頁
發新話題

小妹第一次開新post,大家要多多支持亞

收藏  |  訂閱
132  11.4k

引用:
原帖由 bb狗 於 2012-8-22 07:48 PM 發表 查看引用來源

搵D証明比佢睇:smile_30:

我撐你架:smile_38:
唔應該貼果張亞:smile_o03:

嘩...好大波喎...籃球貢大喎:smile_14:
引用:
原帖由 小小情 於 2012-8-22 07:29 PM 發表 查看引用來源
大家好,我叫情情:smile_o05:昨晚去咗bf屋企,沖完涼佢又摸我錫我,跟住梗係除衫攪野啦...
佢一插入,我已經舒服到暈,佢一路抽插,我一路細細聲呻吟,因為佢同世伯伯母&佢個妹一齊住,只可細細聲...
大約十幾分鐘左 ...

引用:
原帖由 小小情 於 2012-8-22 07:50 PM 發表 查看引用來源

唔應該貼果張亞:smile_o03:
咁貼多幾張囉:smile_40:

寫名,日期,HKD~~~咁~~~就冇得假啦:smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2012-8-22 07:53 PM 發表 查看引用來源
譁...好大波喎...籃球貢大喎:smile_14:

係,大過籃球:smile_38:

3叔:smile_40:

嘩...波霸呀:smile_14:
引用:
原帖由 小小情 於 2012-8-22 07:29 PM 發表 查看引用來源
大家好,我叫情情:smile_o05:昨晚去咗bf屋企,沖完涼佢又摸我錫我,跟住梗係除衫攪野啦...
佢一插入,我已經舒服到暈,佢一路抽插,我一路細細聲呻吟,因為佢同世伯伯母&佢個妹一齊住,只可細細聲...
大約十幾分鐘左 ...

引用:
原帖由 bb狗 於 2012-8-22 07:54 PM 發表 查看引用來源

咁貼多幾張囉:smile_40:

寫名,日期,HKD~~~咁~~~就冇得假啦:smile_38:
Ching唔係仲信佢下化

引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2012-8-22 07:55 PM 發表 查看引用來源

copy人地d相 要幾大有幾大啦

引用:
原帖由 stupidpig123 於 2012-8-22 07:55 PM 發表 查看引用來源
Ching唔係仲信佢下化
水咩咁認真呀:smile_30:

有野睇咪睇下囉

咪好巨大囉:smile_14:
引用:
原帖由 bb狗 於 2012-8-22 07:54 PM 發表 查看引用來源

係,大過籃球:smile_38:

3叔:smile_40:

好勁呀...:smile_14:
引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2012-8-22 07:55 PM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆