從來不相信緣份,但終於給我遇到

收藏  |  訂閱
37  7.8k

引用:
原帖由 失望之星 於 2012-7-8 20:52 發表 查看引用來源
原本老纪比禾插完巧番D:smile_34: 呢期有條盲毛托企大脚:smile_42:又痴過:smile_27:   /
亂世出忠臣 :smile_34: :smile_38:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2012-7-7 04:15 PM 發表 查看引用來源

胼封佢 燦親王:smile_34:  賞中南海煙:smile_34: 髮廊行走  免小費金牌
陛下英明'最重要賞賜燦親王有免小費金牌:smile_52:帶150巨款-118起机剩返32大洋'如果重要卑小费'我估燦親好快客死異鄉:smile_54::smile_55:

引用:
原帖由 失望之星 於 2012-7-8 08:52 PM 發表 查看引用來源
原本老纪比禾插完巧番D:smile_34: 呢期有條盲毛托企大脚:smile_42:又痴過:smile_27:   /
回G星G星你又咪江郎財盡'回貼又求其寫十零個別字當交差'重有你咁好插'有唔見你插完G的G好番卑返診金你

冇相冇真相~

引用:
原帖由 紀仁安 於 2012-7-8 10:47 PM 發表 查看引用來源

亂世出忠臣 :smile_34: :smile_38:
誤信讒臣, 從來結果係.........

引用:
原帖由 g星救地球 於 2012-7-9 01:20 發表 查看引用來源

誤信讒臣, 從來結果係.........
做特首:smile_34:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2012-7-7 04:15 PM 發表 查看引用來源

胼封佢 燦親王:smile_34:  賞中南海煙:smile_34: 髮廊行走  免小費金牌
企已經係綜親王了
唔可以再加封了:smile_19:

引用:
原帖由 fbfv2008 於 7/7/2012 10:46 發表 查看引用來源
月頭又係綜援到帳日子,心情特別興別興趣,關口匯聚濃厚的歡樂氣氛,如果綜援可以一個月來2次,相信羅湖橋的人會更加開心。今天又在福田口岸過關,搭地鐵去羅湖,原來深圳通可以有9折車費,每次平幾毫子,真係少數 ...
唔係呀!我六月份都用左六港幣萬蚊,咁窮就唔好去玩啦! :smile_42: :smile_42: :smile_42:

前往最後回覆