上一頁下一頁
發新話題

唉....沉船了

收藏  |  訂閱
93  14.8k

cut loss ASAP.:smile_27:

引用:
原帖由 50599169 於 2012-6-20 04:19 PM 發表 查看引用來源
我其实都很明白夜場邊有咁多眞愛,所以之前果D玩完就算,但呢個錯就錯在放了真感情入去,她叫我交租,理由就是:人地個個男朋友都幫自己女朋友交租,再者青春比左你,到時你唔要我,我人又冇,$又冇,青春又冇.所以 ...
老實講,佢做得果行,見盡吾少男人,好多都係貪新鮮,玩完就算,所以覺得出得黎玩既男人好冇安全感,佢講呢個理由係可以理解,不過佢會吾會借呢個所謂既藉口(因為呢個借口係無敵,根本冇得駁)黎攞你D錢就吾知喇,你自己去判斷啦:smile_45:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2012-6-20 05:07 PM 發表 查看引用來源

老實講,佢做得果行,見盡吾少男人,好多都係貪新鮮,玩完就算,所以覺得出得黎玩既男人好冇安全感,佢講呢個理由係可以理解,不過佢會吾會借呢個所謂既藉口(因為呢個借口係無敵,根本冇得駁)黎攞你D錢就 ...
只要有沉船post一定見到你!:smile_o12:

引用:
原帖由 50599169 於 2012-6-20 01:33 AM 發表 查看引用來源
4月開始識左個JS(邪骨),溝左一個月,5月開始一齊,當中𣎴外乎送下i-phone and i-pad. 其實同佢一齊就快兩個月,但個心始終唔舒服,成日見到佢同D客用微信打情駡娋(互相用親愛的,宝贝,BB相 ...
出得黎做,尤其係SNBG,就一定金錢掛帥。
樓主無謂自作多情,晒錢晒時間。

引用:
原帖由 o_~ 於 2012-6-20 05:16 PM 發表 查看引用來源

我對沉船呢個課題最有性趣,我主修係心理學,男女感情/中港情緣係我研究對象:smile_30:

引用:
原帖由 o_~ 於 2012-6-20 05:16 PM 發表 查看引用來源

仲有森哥同埋田雞煲兄呀:smile_30:

引用:
原帖由 o_~ 於 2012-6-20 05:20 PM 發表 查看引用來源

出得黎做,尤其係SNBG,就一定金錢掛帥。
樓主無謂自作多情,晒錢晒時間。
咁KTVG呢:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2012-6-20 05:22 PM 發表 查看引用來源

仲有森哥同埋田雞煲兄呀:smile_30:
你紅D!
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2012-6-20 05:25 PM 發表 查看引用來源

咁KTVG呢:smile_30:
KTV女好很多......唔出街。:smile_39:

引用:
原帖由 50599169 於 2012-6-20 01:33 AM 發表 查看引用來源
4月開始識左個JS(邪骨),溝左一個月,5月開始一齊,當中𣎴外乎送下i-phone and i-pad. 其實同佢一齊就快兩個月,但個心始終唔舒服,成日見到佢同D客用微信打情駡娋(互相用親愛的,宝贝,BB相 ...
同雞攪老感真係冇乜人可以.:smile_o12:

不要太勉強
算了吧
不同思想
不同文化
不同生活
不同要求
不同目標
很多不同
放手吧

上一頁下一頁
發新話題