上一頁下一頁
發新話題

~ Romancing Sa.Ga : Chapter 1.8 ~

收藏  |  訂閱
88  7.1k

引用:
原帖由 蘭靜兒 於 2012-2-11 07:57 PM 發表 查看引用來源
I really want to have an online sex partner like u...so gentleman and considerate nowaday hard to find a guy like u....

遇到有緣份既人相信好多男仔都會咁gentleman and considerate

I seldom meet (
引用:
原帖由 SOULKING 於 2012-2-11 08:02 PM 發表 查看引用來源

遇到有緣份既人相信好多男仔都會咁gentleman and considerate

引用:
原帖由 蘭靜兒 於 2012-2-11 08:04 PM 發表 查看引用來源
I seldom meet (

我其實都遇好少
有部份自己錯失, 有部份自己冇留意

Sigh i want to have a sex relationship with some bits of love feeling.....:
引用:
原帖由 SOULKING 於 2012-2-11 08:06 PM 發表 查看引用來源

我其實都遇好少
有部份自己錯失, 有部份自己冇留意

引用:
原帖由 蘭靜兒 於 2012-2-11 08:10 PM 發表 查看引用來源
Sigh i want to have a sex relationship with some bits of love feeling.....:

我都搵緊靈慾合一既感覺
希望早晚遇到

Me too but i think u had her already....lol
引用:
原帖由 SOULKING 於 2012-2-11 08:13 PM 發表 查看引用來源

我都搵緊靈慾合一既感覺
希望早晚遇到

引用:
原帖由 蘭靜兒 於 2012-2-11 08:16 PM 發表 查看引用來源
Me too but i think u had her already....lol

妳睇完故事就知

~ Romancing Sa.Ga 1.8 ~ 震盪

「差D唔記得份禮物,送俾妳既。」
由於岩岩太投入,包包已經忘記左呢件事,我拎禮物出黎時佢咦左一聲。
「哈哈,我都差D唔記得。」包包伸手接過後好奇咁睇個包裝。
我幫佢拆開包裝取出旦旦,包包一手拎旦一手拎住開關制。佢睇左好耐,直到我將包裝掉左之後,包包依然睇緊仲未試。我忍唔住伸手轉動開關:「開關要轉呢度。」
包包又咦左聲,轉頭問我:「你有冇試過呀?」「淨係試過冇壞咋,未用過。」
我見佢一直都係放響手上便玩,唔知佢係唔識玩定唔好意思玩,我再插咀笑佢:「唔係用黎震手架喎。」
「我知道呀。」包包笑住用隻旦震我心口。男人敏感既地方冇女人咁多,而且對旦旦的反應唔大,所以我完全冇反應。
包包見我冇反應有D失望:「唔舒服?」
我:「妳直接用手摸會舒服D。」

包包繼續用震旦震我耳仔,大腿… 唔知佢係唔係祈望我會好似AV 女優咁樣被震到好舒暢咁大嗌,佢玩左幾分鐘都見我冇咩反應:「你都唔舒服既...唔好玩既…」
「震旦係俾女仔玩架,男仔玩第二D。」
包包神色古惑,突然扯高我件衫,用旦旦震我胸前那一點。我已經忍唔住笑,捉實包包隻手,將旦旦放到佢自己胸前:「都話唔係男仔用,震返呢度架傻包。」包包哇一聲想縮手,我就唔理佢咁多,將旦旦緊緊按實響佢乳尖上面。包包大叫反抗,不過反抗力愈來愈低,未到十秒已經成個人軟晒。「試下自己玩啦。」

包包拎住旦旦震心口另一邊,跟住就放響身體唔同部位試,耳、頸、小腹,大腿…神情雖然享受,但就唔肯叫出聲。我有D奇怪,點解佢依家又怕羞返唔叫既:「舒唔舒服呀傻包?」佢點一點頭,唔左一聲,就冇再應我。過左一陣包包又再問我:「你真係唔覺得舒服?」佢咀角上閃出一線古惑既笑容。我仲諗緊咩事既時候,包包極速用旦旦襲擊小王子!呢個時候我除左爆笑之外真係冇可能有其他反應。包包見震極我都冇反應,本來古惑笑容已經變左失望,扁住咀問:「點解佢會震到我軟晒,但係震你冇反應架?好唔公平呀!」
「傻包,都話旦旦係女仔用,講極妳都唔明。」
「咁男仔用咩架?」
「飛機杯!」
「咁你下次要買埋隻飛機杯,我又要整到你舒服到成身軟晒先得,咁先公平架!」
我卒之搞清楚包包諗咩:「傻包包,不如等我教妳吹到我慾仙慾死罷啦。」
我攬實包包鍚落去。一手就拎左佢手上旦旦,將佢放響包包小腹,慢慢慢慢向下移,至到下腹,至到兩腿之間……

底褲本來只濕了小片,在旦旦的震盪下濕印愈來愈大,而包包心跳體溫都跑回最高點。包包軟軟的舌頭都不甘防守而直接衝到我咀裡亂纏。我放低旦旦,手指輕輕挑起底褲邊尋進濕淋淋的聖地,感覺到裡面又濕又熱。由於太濕滑的關係,手指一下就滑進妹妹,包包受到突然的刺激大聲吟叫。我撫了一陣,手指退回出去找尋妹妹前的豆豆,母指在上面不住輕按, 中指兵分兩路竄回去濕濕水濂洞。

我中指俾包包妹妹緊緊夾住,溫軟濕滑的觸感刺激得我小王子已經漲得發痛。我將震旦塞進底褲內的黑洞,又將包包的手捉到我小王子那邊,引導包包服侍小王子。三扒兩撥就將包包和自己衣服脫剩內褲,跟住將包包推倒在床上。在她小櫻桃開始慢慢向下吻去,頸、鎖骨、胸、乳尖、小腹……。包包再次來扯我頭髮,我一路不停直吻到兩腿之間,隔著內褲舔那小豆,兩隻手直接伸入褲中去摸索包包PATPAT。

小王子脹得愈來愈痛,我已經再難忍耐,雙手將包包的內褲猛然扯下。

你同包包好有初戀感覺.... 純情feel

引用:
原帖由 Tamil 於 2012-2-11 08:55 PM 發表 查看引用來源
你同包包好有初戀感覺.... 純情feel
我都覺

只是當時已茫然

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆