上一頁下一頁
發新話題

問女仔~外形/性能力的選擇

收藏  |  訂閱
3.0k  56.4k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-9-26 05:01 PM 發表 查看引用來源

古仔仲唔算靚仔?咁問你勒!有哂你頭果3樣,但真係唔掂,2~3分鐘貨仔咁你點吖?
又未撞過咁 ge K 屎 wor,我諗我會引渡佢俾多小小時間前奏方面:smile_o05:,互相愛撫:smile_o05:,到差唔多先叫佢放入去囉:smile_o05:,2~3分鐘都巧啦

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 26-9-2011 05:13 PM 發表 查看引用來源

又未撞過咁 ge K 屎 wor,我諗我會引渡佢俾多小小時間前奏方面:smile_o05:,互相愛撫:smile_o05:,到差唔多先叫佢放入去囉:smile_o05:,2~3分鐘都巧啦
2~3 分鐘好快喎…你都未開始黎渠都玩完咁你都巧,你呢方面要求巧底喎…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-9-26 05:15 PM 發表 查看引用來源

2~3 分鐘好快喎…你都未開始黎渠都玩完咁你都巧,你呢方面要求巧底喎…
咁我都話未有撞過 wor ,唔知吖:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 26-9-2011 05:18 PM 發表 查看引用來源

咁我都話未有撞過 wor ,唔知吖:smile_o05::smile_o05:
咪就係如題問你囉…如果你撞到個咁男仔,睇下你會揀邊樣吖麻…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-9-26 05:20 PM 發表 查看引用來源

咪就係如題問你囉…如果你撞到個咁男仔,睇下你會揀邊樣吖麻…
都係頭三樣啦,最後果樣叻到超人又點,No money no talk

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 26-9-2011 05:25 PM 發表 查看引用來源
都係頭三樣啦,最後果樣叻到超人又點,No money no talk
咁溝你又放心喎…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-9-26 05:26 PM 發表 查看引用來源

咁溝你又放心喎…
有齊三樣唔係咁易架,又要人品好,又要低得諗 (我呢到 d 租、水電,煤) 全部佢攪掂架

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 26-9-2011 05:36 PM 發表 查看引用來源
有齊三樣唔係咁易架,又要人品好,又要低得諗 (我呢到 d 租、水電,煤) 全部佢攪掂架
又多一樣人品好…:smile_27:  果啲好似唔係抵得諗喎…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-9-26 05:39 PM 發表 查看引用來源

又多一樣人品好…:smile_27:  果啲好似唔係抵得諗喎…
咁係咩牙

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 26-9-2011 05:46 PM 發表 查看引用來源
咁係咩牙
你覺得係咩呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆