上一頁下一頁
發新話題

福田水x方, 回鄉咭 被scan 了,小心被捕

收藏  |  訂閱
75  18.4k

回覆 15# 的帖子

過1x1學分身術la大把

引用:
原帖由 goyouyo 於 2011-7-29 09:59 PM 發表
我知道係廣東一帶. 佢地SCAN去公安. 公安睇下有冇通輯犯.====>>> Are u 公安 ? How do u know? Evidence pls???
但應係全國統一! =====>>>> why says 應係全國統一 ?? ===>> not sure ??? then says 應係全 ...
有evidence都好難係度比到你拉, 唔清楚可以問, 但係問都問得客氣d。雖然好多回覆唔一定係堅料,但呢單野,上得大陸住酒店多,好多人都知啦。

再講,你理得我係唔係公安, 係唔係開酒店, 你又係邊位呢?

引用:
原帖由 dmy06 於 2011-7-30 09:22 AM 發表 查看引用來源

有evidence都好難係度比到你拉, 唔清楚可以問, 但係問都問得客氣d。雖然好多回覆唔一定係堅料,但呢單野,上得大陸住酒店多,好多人都知啦。

************明眼人都看出這裏幾個户口, 是同一個人, 一唱一和, 分身術****************

樓主是故意試下班所謂 on 9 仔, 他所講的是港人到羅湖關口, 水x方賣優惠卷的店舖, 現已關了 , 港人要到A23車位買卷.
這已知你們這班 on 9仔有冇料了, 哈哈 !

水 x方現在大不如前了, , 因工資太低, 9成員工技師已走, 樓主所說的事並非沒可能的。

引用:
原帖由 dmy06 於 2011-7-30 09:22 發表 查看引用來源

thank for support

引用:
原帖由 goyouyo 於 2011-7-30 12:23 發表 查看引用來源

************明眼人都看出這裏幾個户口, 是同一個人, 一唱一和, 分身術****************
明眼人都看出某某,你及 某某,是同一個人, 一唱一和, 分身術

回覆36 #的帖子

引用:
原帖由 canon123 於 2011-7-30 02:48 PM 發表 查看引用來源明眼人都看出樓主,你及 mmabl 是同一個人, 一唱一和, 分身術
點解要玩分身?好好玩咩?

引用:
原帖由 sapcei 於 2011-7-29 07:50 PM 發表 查看引用來源

如果你是高手, 一講就知是羅湖関口, 皇室假期, 瑪亞城, 水立方這幾間啦 !

看你只識在這裏上網吹水, 指指点点, 我的用意是希望港同胞小心啫

老頭, 今天星期五晚, 我趕上深圳消費,  ...
這條友都算經典,這幾間桑拿咪就係你屋企羅,不知道你信不信,反正我是信啦,吹水都返屋企望下地圖打下飛機啦

多謝c-hing提醒

oh...haha :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆