上一頁下一頁
發新話題

深圳 ~~ cp....2日遊

收藏  |  訂閱
40  8.2k

引用:
原帖由 UNOWAT 於 2011-7-17 08:32 PM 發表 查看引用來源

匯x、君穴重洗乜賣廣告啊。
真係第一次見識.............輪街証....的威力..我坐左唔夠20分鐘就有成十幾廿人入黎等開門

未夠鐘時同女女傾計...佢話一天...平均一日上 5個客.....一人做2-3次......一天就 10-15次.....:smile_19:

有時真係比人吊到反唇:smile_o14: .....同埋最怕上東北佬...... ...東北人好粗魯

所以....我決定再去的話都唔會過12點到....係中午12點....

多謝有相包膠

引用:
原帖由 milk27 於 2011-7-15 04:05 AM 發表 查看引用來源
由於時間太早.....11:10.....佢話岩岩開門...要等....

就坐底啦....嘩......果然名不虛傳.............輪街証.........坐左10分鐘.....成1x人等緊.......(我第一名..哈)

嘩!而家去輪街証 11:10已經有人等!
以前中午12:00 果度都係得小貓3幾隻,女就只係得幾條揀!
咁咪要未天光就起程先至唔使同人地BIG!  :smile_22:

引用:
原帖由 milk27 於 2011-7-18 08:44 AM 發表 查看引用來源

h美 門口是否 呢個 ??

我去到問酒店前台.....佢都唔知有桑拿........

門口食蕉又話無...

白牌佬仲話執9左.....
酒店前台.當然唔會講比你知,佢點知你係唔係北京派落黎放蛇既KO!

酒店電梯入面通常有寫邊層係乜,你睇睇就知邊層係SN!
好彩你冇跟白牌佬,唔係都唔知會唔會帶你去容佐你! :smile_27:

ok la 牛奶仔...幾時一齊唱K啊

1400 兩日, 合理~ 不過感覺唔是太開心

Thanks for sharing

引用:
原帖由 瀏覽器 於 2011-7-15 08:49 AM 發表 查看引用來源
不錯的"包膠"………濕卜………:smile_o12:
Hi Brother, the photo of your signature where come from? Very Very Good.....

回覆 1# 的帖子

Milk27 Ching, 有興趣下星期上常平玩ma?

引用:
原帖由 milk27 於 2011/7/15 04:05 AM 發表 查看引用來源
前日n99去左水圍...行個圈.....入左[水景x天].....

見落雨是9彈啦....去到門口...問條門口9咩價錢........吊佢...用好撚悔條態度用我講....我地最低消費.....12x....

我心想...吊....12x炸.....之後..行入去.. ...
一早去cp 啦, 去深圳跌錢. :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆