上一頁下一頁
發新話題

頭先見個港人起下沙

收藏  |  訂閱
51  13.9k

引用:
原帖由 大陸北姑 於 2011-6-11 08:06 PM 發表 查看引用來源
一個人買個飯盒起公園d長椅坐低食
e+貢既環境
真系少左人北上玩樂
就算系既都樣樣慳
去水圍食飯5似以前甘
唔睇價錢一黎整斤基圍蝦,幾斤蟹,蒸條魚,聖子,煲仔菜...
現在只系叫d例牌加碟炒飯仲問有無生果甜品送呀 ...
原來樓主你咁慘, 深表同情:smile_40:, 我知82對你來講好大衝激, 如果遲d變埋 81可能你唔夠錢搭巴士添:smile_40:

Ha, if you have no money, don't go and stay home, you make HK men look very bad. I go there every week and spend over $1000 every time, go there for enjoy life , Stay home and eat your self.

樓主呢期好撚感觸,導人向善wor

引用:
原帖由 UNOWAT 於 2011-6-12 05:15 PM 發表 查看引用來源

都係架,橫掂買5起樓,5駛做樓奴,d錢都夠去玩番2轉既,
問題只係e家,市場充斥朱扒劣貨,平靚正日子已逝。:smile_19:
回覆l: 確實如此, 兼比KO捉去十五日拘留, 連工都無埋!

引用:
原帖由 大陸北姑 於 2011-6-11 08:06 PM 發表 查看引用來源
e+貢既環境
真系少左人北上玩樂
就算系既都樣樣慳
去水圍食飯5似以前甘
閣下真係包皮環境....咁惡劣??

給人一種希虛的感覺

引用:
e+貢既環境
真系少左人北上玩樂
就算系既都樣樣慳
去水圍食飯5似以前甘
You talking about yourself!

引用:
e+貢既環境
真系少左人北上玩樂
就算系既都樣樣慳
去水圍食飯5似以前甘
唔通樓主行埋去問佢係唔係香港人

咁條女話乜你就做乜咯:smile_o07:

而家d飯盒都加左價,企老尾凍飲加二元仲貴過hk
唔巧甘灰啦 玩小d 努力未來仲好吧:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆