上一頁下一頁
發新話題

誘惑男友之吊帶黑絲 part 2 #26 浴缸之diy篇#303

收藏  |  訂閱
507  57.3k

引用:
原帖由 雁野大俠 於 2011-6-9 09:16 PM 發表 查看引用來源
又硬過。。。。。WA。。。咁你身形咁FIT ~~真係幾好砌~~:smile_o06:
可能由細到大都係食唔肥,不過又唔係廋到得排骨咁,
加上做yoga呢:smile_35:

引用:
原帖由 yummy34C 於 2011-6-9 09:14 PM 發表 查看引用來源
抖左陣!再打過!唔想吊大家咁耐既癮:smile_35:

part1講到我啜到雪雪聲…
又用條利係龜頭轉下咁,
搞到佢好正…
之後佢捉住我24吋腰(本人做開yoga…
所以身型都比較好同本身食極唔肥)
mak大我雙腳,用佢既粗 ...
正~~~~34c - 24~~~~~
:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 yummy34C 於 2011-6-9 09:14 PM 發表 查看引用來源

又用條利係龜頭轉下咁,
搞到佢好正…
寫得很好,我睇完硬哂!
你男友真識享受,放你對腳上膊頭,
大家都會很enjoy!
SUPPORT!!

引用:
原帖由 yummy34C 於 2011-6-9 09:17 PM 發表 查看引用來源

可能由細到大都係食唔肥,不過又唔係廋到得排骨咁,
加上做yoga呢:smile_35:
最怕見D 女仔得排骨。。。你又天生麗質~~應大得大~~HAHA~~如果有相睇下就好啦~~:smile_o06:

引用:
原帖由 雁野大俠 於 2011-6-9 09:19 PM 發表 查看引用來源
最怕見D 女仔得排骨。。。你又天生麗質~~應大得大~~HAHA~~如果有相睇下就好啦~~:smile_o06:
相就考慮下先啦,我怕我男友唔鐘意~~~
佢唔知我係度post野咁曳架

引用:

又用條利係龜頭轉下咁,
搞到佢好正…
咁快又UPDATE左..正呀

引用:
原帖由 yummy34C 於 2011-6-9 09:20 PM 發表 查看引用來源

相就考慮下先啦,我怕我男友唔鐘意~~~
佢唔知我係度post野咁曳架
haha ~~咁又係。。。不過可能你男友知你POST 上黎仲興奮~!:smile_o11:

吊帶絲襪--------正,  好羡慕樓主男友:smile_o05:

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-6-9 09:18 PM 發表 查看引用來源

寫得很好,我睇完硬哂!
你男友真識享受,放你對腳上膊頭,
大家都會很enjoy!
SUPPORT!!
佢好鐘意放我隻腳上膊頭,
同埋佢話好鐘意從後插我,因為可以睇到我對波係度fing~

落街買飯先~今晚男友唔陪我食:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆