上一頁下一頁
發新話題

69期間被ko

收藏  |  訂閱
54  24.3k

打多D飛機咪得囉...練耐力:smile_45:

引用:
原帖由 婚後一條蟲 於 2011-6-7 10:26 AM 發表 查看引用來源
早前去飲野,識左條女,5呎1,2左右,小肥,樣過得去啦~!
過程唔多講,飲完野要交人,得1粒鐘左右,,,:smile_39:

去到百X,,沖完涼唸著狠狠地小佢一獲,,點知玩69(冇用袋)被佢ko:smile_42: ,,射到佢一面都係:smile_30: ,, ...
使鬼提升咩, 佢吹爆你之後, 你撩到佢妺妺噴水, 再由你吊番佢, 吊到佢返白眼都得la! ( 波係吾此打1 round 既), 睇下到時邊個ko 邊個!

我都冇幾可可以比人吹得爆
好似試3次咋
豆豆咪0係陰蒂交滙點果道囉~

係味即係陰核?有無圖?我搵過好多女都唔見有。
引用:
原帖由 格雷 於 2011-6-8 01:29 AM 發表 查看引用來源
我都冇幾可可以比人吹得爆
好似試3次咋
豆豆咪0係陰蒂交滙點果道囉~

回覆 32# 的帖子

飲酒未贏過
69未輸過,,

所以要報仇!!!!

引用:
原帖由 婚後一條蟲 於 2011-6-8 01:32 PM 發表 查看引用來源
飲酒未贏過
69未輸過,,

所以要報仇!!!!
係咪同佢講,唔信妳次次都吹爆:smile_47:

引用:
原帖由 婚後一條蟲 於 2011-6-7 10:26 AM 發表 查看引用來源
早前去飲野,識左條女,5呎1,2左右,小肥,樣過得去啦~!
過程唔多講,飲完野要交人,得1粒鐘左右,,,:smile_39:

去到百X,,沖完涼唸著狠狠地小佢一獲,,點知玩69(冇用袋)被佢ko:smile_42: ,,射到佢一面都係:smile_30: ,, ...
just focus on licking her pussy, then she gets climax and have no extra energy to suck u

引用:
原帖由 I_am_a_man 於 2011-6-8 09:00 AM 發表 查看引用來源
係味即係陰核?有無圖?我搵過好多女都唔見有。

exactly
但佢未受刺激果陣, 係會為陰蒂包著
佢會好似男性性器咁被包著
我好鐘意反佢出黎舔到佢打冷震果下
真係好爽~~  XP

引用:
原帖由 婚後一條蟲 於 2011-6-8 01:32 PM 發表 查看引用來源
飲酒未贏過
69未輸過,,

所以要報仇!!!!
口琴別戀

早幾日報左仇

早幾日報左仇,,,part 2 好快出,,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆