上一頁下一頁
發新話題

深圳桑拿要出示回鄉卡及scan落電腦

收藏  |  訂閱
57  11.6k

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-30 05:21 PM 發表 查看引用來源

邊間銀行副本 可以開戶口 :smile_41:

禾刀省開個5比老苦知 :smile_30:
唔想比老虎知行戶口同 副本開戶有乜關係呢:smile_41:

引用:
原帖由 藍敵 於 2011-5-30 05:13 PM 發表 查看引用來源

咁住酒店/賓館呢.....唔水登記???
定賓館啲員工高級DDDDDD......
一定唔會拎DDDDDD資料去賣.....

酒店員工就正規DDDDDD...
一定唔會外洩客人資料????
你係咪想四老爺開間單人房同你慢慢研究呀

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2011-5-31 12:24 AM 發表 查看引用來源

你係咪想四老爺開間單人房同你慢慢研究呀
今日黃昏偷偷去左咀咀 14.26%鐵竇 按左個土耳其式  :smile_47:
刀唔見要登記歡樂咭喎~~~ :smile_44:

多謝c-hing温馨提示...:smile_38:

你又唔諗下一間桑拿閒閒地一日scan幾百個客, 一個月幾萬個客, 咁岩拿到你D資料去做壞事, 你都抵死啦, 做人咁驚死不如唔好出街啦:smile_39:

要驚其實就5好上大陸
驚得幾多  酒店 開銀行戶口 政府多部門都要登記
一於去happy   5好想太多:smile_30:
伯就返自已房打飛機:smile_30:   一定安全

引用:
原帖由 erriSashXXT 於 2011-5-30 08:28 PM 發表 查看引用來源

一睇就知你無嘜點讀過書, iq低 eq又低, 中國而家好多地方都要登記, 你咁驚咪留係屋企自己打飛機啦, 白痴仔~
你老母都唔知係咪同d狗狗玩得多, 生左你件腦殘雜種:smile_34:
你個七頭...唔怕死,唔怕生CANCER,你唔7驚.....米....曰曰飲(三聚)蒙牛...飲(變大波)聖元奶粉....,日曰食街邊(地底油)臭豆付,曰日叫雞唔用套羅!!!(死左唔使可憐,早死早著!!!)

好危險! 之後過關公安可能會拉你 :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 erriSashXXT 於 2011-5-30 08:28 PM 發表 查看引用來源

一睇就知你無嘜點讀過書, iq低 eq又低, 中國而家好多地方都要登記, 你咁驚咪留係屋企自己打飛機啦, 白痴仔~
你老母都唔知係咪同d狗狗玩得多, 生左你件腦殘雜種:smile_34:
你個白痴七頭,乜都唔驚,HK唔岩你住,搬番大6最好,唔好系HK獻世,共產最岩你奴隸白痴7頭!!!!死番大6!!!!!

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2011-5-31 04:49 AM 發表 查看引用來源

你個七頭...唔怕死,唔怕生CANCER,你唔7驚.....米....曰曰飲(三聚)蒙牛...飲(變大波)聖元奶粉....,日曰食街邊(地底油)臭豆付,曰日叫雞唔用套羅!!!(死左唔使可憐,早死早著!!!)
又有毒鳩出沒! :smile_o02::smile_o02::smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆