上一頁下一頁
發新話題

水圍、福民村巡視報告 [ 已upload相 p6 ]

收藏  |  訂閱
137  81.5k

照片呢:smile_38: :smile_41: :smile_38:

呢篇個人寫意消遙游好明顯係以抵字行頭,我好buy,希望打後都係抵玩抵食,期待

KFC 的6蚊早養系平,不過5糸咁好食呢!

引用:
原帖由 gihelloqueen 於 2011-5-6 20:42 發表 查看引用來源
呢篇個人寫意消遙游好明顯係以抵字行頭,我好buy,希望打後都係抵玩抵食,期待

星期一寫埋佢 :smile_30:

您賣關子呢招駛得喎!

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-6 11:22 PM 發表 查看引用來源

星期一寫埋佢 :smile_30:
回覆:您賣關子呢招駛得喎!
           但我估最后都是得啖笑,居多勒!
           唔係路!

引用:
原帖由 鄭子洋先生 於 2011-5-7 12:03 AM 發表 查看引用來源

回覆:您賣關子呢招駛得喎!
           但我估最后都是得啖笑,居多勒!
           唔係路!
呢招駛唔駁得就唔知,不過我比較留意個人遊報告就真~
是關我好多時都係單嫖獨食的

師兄PM ME啊! 我都間中去下水圍果邊啊!
係近邊頭啊?

其實,單漂獨食都幾自由呀!

引用:
原帖由 chelsea_0226 於 2011-5-7 12:19 AM 發表 查看引用來源
師兄PM ME啊! 我都間中去下水圍果邊啊!
係近邊頭啊?
回覆:其實,單漂獨食都幾自由呀!隨時可去。
            鐘意幾時出動就幾時出動。
            如果去沙咀或水圍,從落馬州過關去,
            后搭的士,共用45-60分鐘
            睇下雜誌報紙就到勒。
            無須結伴同行。:smile_15:

當然依家嚴打就例外啦 ,想安全最近都要去到惠州才成,
           咁遠路先要結伴傘。:smile_15:

引用:
原帖由 鄭子洋先生 於 2011-5-7 09:30 AM 發表 查看引用來源

回覆:其實,單漂獨食都幾自由呀!隨時可去。
            鐘意幾時出動就幾時出動。
            如果去沙咀或水圍,從落馬州過關去,
            后搭的士,共用45-60分鐘
            睇下雜誌報 ...
甘大約幾錢:smile_41:

引用:
原帖由 冷鳩叻 於 2011-5-7 09:43 AM 發表 查看引用來源

甘大約幾錢:smile_41:
回覆:mtr 30蚊左右,睇您邊個站上車啦。
           的士約19蚊人仔,去到美城沙咀美城酒樓。
           如果去水圍,行過去都得啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆