上一頁下一頁
發新話題

老公唔比我口爆..

收藏  |  訂閱
75  5.7k

引用:
原帖由 情已變 於 2011-4-28 12:53 PM 發表 查看引用來源
個個人諗法唔同...我識好多男人話自己老婆唔鍾意攪野...每次都係半被迫咁...男既就晚晚想...我老公就有時可以一個月都唔攪一次..有時就晚晚攪...(不過我0願佢晚晚攪 )
最好有個平衡,如果你老公可以晚晚攪你,到時你又會吃不消… 唔想攪嫁啦…

咁又係呀...不過如果佢真係口爆完起唔返既...都可以用假狗黎插我架

引用:
原帖由 情已變 於 2011-4-28 01:36 PM 發表 查看引用來源

我開到都唔比架...但我老公成日話想...有時吊吊下又話一陣顏射我...但都係得個講字...
咁你可以第一次比佢吊,之後等佢回氣就同佢講今次你要口爆/顏射…咁咪可以協調到囉…

引用:
原帖由 情已變 於 2011-4-28 02:06 PM 發表 查看引用來源

其實喺我心目中...女人應該喺床上係一個淫婦...對住自己老公有乜所謂喎...你唔做...出面大把女人做...
所以好多時我都會叫我老公做主人....佢就成日用珠(有尾嗰d)插住我屎眼之後問"點解有條尾 ...
係呀,妳識咁諗係好好,但係妳多女性就覺得黎d野,係妓女先會做.
所以,特別係香港,好似妳的人係唔多.

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-4-28 02:13 PM 發表 查看引用來源

咁你可以第一次比佢吊,之後等佢回氣就同佢講今次你要口爆/顏射…咁咪可以協調到囉…
如果得既...咁口爆先有咩問題呢...而家就係唔得囉

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-4-28 02:26 PM 發表 查看引用來源

係呀,妳識咁諗係好好,但係妳多女性就覺得黎d野,係妓女先會做.
所以,特別係香港,好似妳的人係唔多.
不過我淨係敢上網同人講...喺現實生活冇人知...我驚比人當我係淫婦(雖然我都覺得我係...)

引用:
原帖由 情已變 於 2011-4-28 02:35 PM 發表 查看引用來源

不過我淨係敢上網同人講...喺現實生活冇人知...我驚比人當我係淫婦(雖然我都覺得我係...)
咁一定啦,如果係現實上俾人知.
一定好多人會去搵妳,因為咁的女性,係好多男人的最愛.
床上淫婦

d人話女人要喺床上做淫婦...床下做貴婦...咁老公就最鍾意...
我覺得係有其他人既時候就要做貴婦+小女人...冇人既時候就做淫婦就最好喇...
各位c兄有冇意見呢

引用:
原帖由 情已變 於 2011-4-28 02:56 PM 發表 查看引用來源
d人話女人要喺床上做淫婦...床下做貴婦...咁老公就最鍾意...
我覺得係有其他人既時候就要做貴婦+小女人...冇人既時候就做淫婦就最好喇...
各位c兄有冇意見呢
冇錯,入得廚房,出得廳堂,上得大床的女人係男人的最愛.
但係,可能係女權日高,好多女人都覺得,口交,肛交,口爆係對女性不專.
所以好多時代女性唔願去做.

引用:
原帖由 情已變 於 2011-4-28 02:56 PM 發表 查看引用來源
各位c兄有冇意見呢
絕對認同!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆