上一頁下一頁
發新話題

女上男下之點先最high

收藏  |  訂閱
76  6.8k

引用:
原帖由 comeonguyguy 於 2011-4-13 12:45 AM 發表 查看引用來源

我都知...但我想下次約佢出來令佢慾仙慾死

唔想再比佢覺得同我爆房係浪費金錢:')

咁佢會好無引
佢唔識欣賞, 咪搵第2個law
又唔係得佢一個男人
搵個可以教到你,又可以同你share high 既仲好la

引用:
原帖由 DR.BENCHOW 於 2011-4-13 12:46 AM 發表 查看引用來源

佢唔識欣賞, 咪搵第2個law
又唔係得佢一個男人
搵個可以教到你,又可以同你share high 既仲好la
但我已經鐘意左佢
佢無搵我好SAD,心又羅羅LUN
唯一能取悅的只有SEX(WE are sp and he has gf)

引用:
原帖由 comeonguyguy 於 2011-4-13 12:54 AM 發表 查看引用來源

但我已經鐘意左佢
佢無搵我好SAD,心又羅羅LUN
唯一能取悅的只有SEX(WE are sp and he has gf)
傻瓜.....你呢d 真係入世未深.....
咁易愛上個sp.....玩火玩到出火la.....

[quote]原帖由 DR.BENCHOW 於 2011-4-13 12:56 AM 發表 查看引用來源

咁易愛上個sp.....玩火玩到出火la..... [/quot

係呀,佢係我第2個男人
原本諗住玩下,點知...
搞個震對佢都無咩feel
未第2次搞時佢日日搵我,之後嫌我唔掂無再搵我
此時才發現自己............:smile_o06:
c hing可否傳授我更多秘笈

引用:
原帖由 comeonguyguy 於 2011-4-13 01:04 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 DR.BENCHOW 於 2011-4-13 12:56 AM 發表 查看引用來源

咁易愛上個sp.....玩火玩到出火la..... [/quot

係呀,佢係我第 ...
呢d 咪玩家law
你傻左,唔知個game 點玩la....

我知,幸好我仲能抽身

但我真係好想再同佢搞:smile_o09:

引用:
原帖由 comeonguyguy 於 2011-4-13 01:12 AM 發表 查看引用來源
我知,幸好我仲能抽身

但我真係好想再同佢搞:smile_o09:
你想要既, 呢度大把CHING 幫到你haha
BTW, 女上我覺得要個女仔好似踎塔咁一上一落咁chor 先舒服, 唔知你明唔明啦ha

用腰...前後左右咁un..

引用:
原帖由 paullawpaul 於 2011-4-13 01:29 AM 發表 查看引用來源

你想要既, 呢度大把CHING 幫到你haha
BTW, 女上我覺得要個女仔好似踎塔咁一上一落咁chor 先舒服, 唔知你明唔明啦ha
hat e bow fan....haha

引用:
原帖由 whkit 於 2011-4-13 01:45 AM 發表 查看引用來源

hat e bow fan....haha
因為可以好明顯feel 到o個種活塞既感覺ha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆