上一頁下一頁
發新話題

我個FD俾KO捉左

收藏  |  訂閱
99  31.1k

我個同事上次俾公安拉左,
15日後返黎,
同佢老婆講俾外星人捉左,,,,

引用:
原帖由 印度凸警 於 2011-4-6 11:41 AM 發表 查看引用來源
15日後返黎,
勁啊!!!!

被捉唔想比家中老虎知,問我啦!

引用:
原帖由 印度凸警 於 2011-4-6 11:41 AM 發表 查看引用來源
15日後返黎,
回覆:被捉唔想比家中老虎知,問我啦!
           1. 首先打電話比佢老虎,話佢老公打電話給自己,
               話在大陸被人設天仙局,屈輸錢十萬人仔,無錢還,
               被禁固。叫我通知家人, 讓其安心。您話佢老公人緣好,
               及不想誤會自己是騙徒,錢會在朋友間籌,叫佢老虎不用比錢。
            2.在這十五日其間,不斷安慰佢老婆,又話駁路,識得d公安或有勢力人士,
               擺平條事,拖下拖下,就十五日放番出來咪得囉,話最終識人以兩萬蚊攞平,
               就得啦。:smile_35: :smile_35: :smile_35:

再唔燃係:smile_o01: ,話自己在市中心 M 記食嘢時,有大陸朋友手握苿莉花同自己傾偈,
            突然有公安出現:smile_o04: ,把我們帶走,拘留問話,以為自己是民運分子,一留就15日。

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-4-6 11:42 PM 發表 查看引用來源

被禁固。叫我通知家人, ...
:smile_o12: :smile_o12:

仲未講被捉地方喺邊喎??你朋友應該又講咖,唔係你點上去救佢???

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-4-6 11:42 PM 發表 查看引用來源

艾未未同黨:smile_30:

引用:

茉莉花 ... 呢招高!!

引用:
原帖由 qq888 於 2011-4-7 12:40 AM 發表 查看引用來源

茉莉花 ... 呢招高!!
:smile_o14:  唔好講 ,一陣比人查.... 當心 !

引用:
原帖由 向前行 於 2011-4-4 10:41 PM 發表 查看引用來源
我FD琴日打俾我, 佢叫我幫佢諗計點同佢老婆講要15日大假 同幫佢請15日事假, 條友俾KO捉到正一正, 今次真係卜街喇, 我而家同佢老婆講佢出左TRIP咋! 有錢都救唔到佢, 今次KO要人交數, 大家真係小心D

大陆家阵饮酒渣车,GA抓住都是15日。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆