上一頁下一頁
發新話題

3月31日上深圳水庫新村,嚴打無女,把幾火,到沙咀炭好嘢。

收藏  |  訂閱
57  12.6k

去圓州鎮係好貴吓。

引用:
原帖由 PP223 於 2011-4-3 08:52 PM 發表 查看引用來源
上星期去左惠州,本來想去C兄所講嘅圓州鎮睇吓乜嘢環境,點知問的士佬,佢話要二佰幾蚊車費,所以最後無去。
回覆:要搭火車到石龍,打的五十元去圓州賓館附近,有法郎妹。

有D師兄,稱妓女做臭G,公厠,大眾尿胡、痰觀等等

我就不以為然!
如果沒有她們,D良家婦女就危險了,我們亦小了一份樂趣,
都是一种職業傘!

沙嘴風光不在!!
唉...

咁,現在食快仔,有乜好介紹呀?

引用:
原帖由 04011891 於 2011-4-3 10:11 PM 發表 查看引用來源
沙嘴風光不在!!
唉...
回覆:咁,現在食快仔,有乜好介紹呀?

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-4-3 21:54 發表 查看引用來源
我就不以為然!
如果沒有她們,D良家婦女就危險了,我們亦小了一份樂趣,
都是一种職業傘!
企一番好意唔想有D CHING 沉姐 :smile_30:

唔係個個 PAY AS U GO 咁清醒 :smile_35:

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-4-3 15:41 發表 查看引用來源

回覆:師兄紀仁安,話有女!咪趁天氣無咁熱去睇吓囉。點知乜都無。
舊年仲有架 :smile_35:

下次無 去附近D SN 頂住先

有時都有好野架 都係百零蚊

我去是3月31日,可能收到風。

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-4-4 02:21 AM 發表 查看引用來源

舊年仲有架 :smile_35:

下次無 去附近D SN 頂住先

有時都有好野架 都係百零蚊
回覆:我去是3月31日,佢哋應該收到風4月1日公安要嚴打。
           收定爐先。師兄,您d料應該準,只不過我去遲咗傘。

sn 是否解salon發郎呢?

等您哋班友仔,吹簫唔帶套啦哪!

http://hk.video.news.yahoo.com/video/earthtv-20065247/24769746#video=24769750

陰滋病無法根治 專家束手
根據非正式統計,全國最少六個省共數千人被感染,而且除了港人,據悉近期亦有台灣人和新加坡人聲稱感染了該神秘病毒。除感染人數不斷增加外,「陰滋病」的傳染能力亦令人擔憂。有曾接觸過患者的內地傳染病醫生指出,去年底他接觸了數名病人,一周後他便病發,其後其家人和助手也出現同樣症狀。

內地專家初步排除「陰滋病」是愛滋病毒的變異,但究竟是何種病毒依然是個謎,有專家甚至懷疑是一種未知的病毒。因患者均證實沒有感染愛滋病毒,故內地專家暫將該病稱為「陰性愛滋病」。由於感染人數不斷增加,也無法根治,引起內地醫學界的關注,中國工程院院士鍾南山表示,他已接獲多名患者的求助,稍後將為部分患者檢查。國家衞生部亦表示,將在北京、上海、浙江、江蘇和廣東進行流行病學調查;而內地疾控中心在多個地方採集的五十九個患者血液,已送往美國的化驗室進行檢測。香港衞生防護中心表示,正與廣東省衞生當局了解情況,初步得知有關病症或基於多種原因,包括心理因素,衞生防護中心會繼續監察情

嘩,睇完段片,真係鳩都縮唸埋!   
我哋班猛男滾死隊,真係要小心,
我唸呢個病未明情況之前  ,我都停去漂為妙

可能這消息,救到好多師兄,
令他們停一停玩,幸免於難,真是功德無量!

嘢到呢個病,就真係死得啦!

Everything unknow

Chingggg:Everything unknow. All  U have funnn OK  :smile_o03: :smile_o03:

嘴嘴風光不在!!
:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆