上一頁下一頁
發新話題

Sp比老婆好的地方

收藏  |  訂閱
49  15.3k

如果可以好清楚分我開 SP 同老婆就OK,最怕代入O左,抽唔到身O者~
男人止終係貪玩,愛新鮮。餐餐大魚大肉,都有想食素O既時候。有不同口味調劑O下,反而會加深你同你愛人O既關係
但係都係O個句,最緊要係要識反屋企~

引用:
原帖由 Tck310769 於 2011-2-25 11:16 AM 發表 查看引用來源

但有d女仔唔單止係淫,而且仲會貪新鮮,而我自問又唔係靚仔一名,所以都係穩陣d好。
乜男人唔係都係貪新鮮? 想玩唔同的野?

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-2-25 05:05 PM 發表 查看引用來源

乜男人唔係都係貪新鮮? 想玩唔同的野?
我都係咁,所以我吾打算結婚,或者等到自己己經厭倦晒呢類遊戲,先會考慮結婚lor。

引用:
原帖由 Tck310769 於 2011-2-25 05:44 PM 發表 查看引用來源

我都係咁,所以我吾打算結婚,或者等到自己己經厭倦晒呢類遊戲,先會考慮結婚lor。
咁希望CHING你堅持到,唔比世俗O既價值觀充迫使你須要去結婚~

thanks for sharing ....

回覆 1# 的帖子

好同意!!!!!

哦,原來係咁
引用:
原帖由 joylove11 於 2011-2-25 08:55 AM 發表 查看引用來源
我一直都不斷有唔少短期sp (而家都有), 但我跟一位女仔保持sp關係已經超過12年

果位sp本來係我同學, 可以話由細識到大.  反而家我既老婆只係識左4年.  (之前同另一位女人拍拖超過4年, 後來佢勾佬所以我飛左佢)

...

引用:
原帖由 Fuseekoff 於 2011-2-25 01:39 PM 發表 查看引用來源
我覺得同SP做 o個 d叫做仆野; 同老婆做既就真係叫做愛,兩樣係唔同既!

你arm!!!

各位因住報應

但問題係如果好多男人都想自己老婆純情,咁好多女人可能會因為咁而令自己純情,咁咪少左女人會做我地男人既sp囉,咁無sp又點椒有咁多sp比我地咁多男人去分呢...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆