上一頁下一頁
發新話題

奉勸各位兄弟暫時唔好去cp天鵝湖路雅濤酒店果個倉揀女過夜

收藏  |  訂閱
56  11.7k

雅蘭倉~!?

你講果兩個G頭我都唔識...

不過我就肯定~ 同我相熟既G頭唔敢耍我~

事關之前有G頭耍我~ 我前後隔左3日又上去~

個G頭叫我入去睇囡~ 我彩都唔彩佢~ 話知佢D囡囡索過濱崎步~ 連考慮既機會我都唔比佢~

我同相熟G頭協議左~ 你D囡囡敢放飛機~ 我一定BLACK LIST佢個倉~

而大前提係~ 我多數都最少帶一個朋友上去~

我係擺明唔理D囡囡有幾靚都好~ 總知佢唔係跟開我相熟既G頭~ 都一定唔揀~

你講果個倉~ 我應該知邊間~ 冇記錯D囡囡真係靚~

因為初四果日我相熟既G頭返左鄉下~ 佢叫我CALL佢個拍擋~

而佢個拍擋呢~ 我一睇就知~ D囡囡咁生面口... 加埋佢個倉唔係果間~

我就知道係集合哂幾間倉D囡囡擺埋一齊充場面~

相熟果D呢~ 佢唔敢耍你~

你過唔到夜要出聲~ 你耍我就一定冇翻兜~

過年期間呢~ 因為桑那場D囡囡走哂~ 多左好多客浮出黎~ 佢地就梗係執呢D死雞啦~

所以同G頭既關係熟唔熟~ 亦好大因素~

尢其係G頭係一定知嫁~ 扯貓尾嫁咋~

你同個G頭關係好~ 佢地先會講真話~

G頭最興~ 包吹包吊... 過夜冇問題...

你同佢講~ 哂X氣啦你~ 最後咪放飛機!!!

囡囡好睇G頭點決定~ 對D生客, 咪求其比你LO~

家陣個G頭直情認得我~ 我會問埋個G頭呢件好唔好玩~ 會唔會「玩野」

佢直情叫我~ 可以先帶佢返房試Q, 然後唔駛比尾數住~ 夜D佢再返黎陪你過夜~

我話, 咁又唔駛~ 你比佢個名我, 總知你10點零鐘自己上房就OK~

我大不了先比台費~ 囡囡10點唔到~ 大不了同佢揀過件~ 唔駛比多左錢~

再唔係睇定幾個心水~ 到咁上下先打比G頭, 阿A唔得咪阿B LO~

師兄講中左~ 11點幾落倉真係冇囡揀~

但係你可以揀左先~ 唔帶佢走住~ 記低名~ BOOK定先~

到11點幾叫佢自己上房搵你...

我果個G頭都好肯定講~ 你一定會搵到靚過我個場既囡囡~ 但係佢地一定唔會過夜~

而事實又真係咁...

冇相熟既~ 耍你既機會好大LO~

it is not the first time, :smile_22:

it is not the first time...thx anyway

回覆 31# 的帖子

師兄可以pm你個g頭介紹我識丫

原帖由 Bunryuu 於 2011-2-9 11:38 AM 發表 查看引用來源
雅蘭倉~!?
個G頭叫我入去睇囡~ 我彩都唔彩佢~ 話知佢D囡囡索過濱崎步~ 連考慮既機會我都 .

thanks C Hing advice
please pm G頭 name and phone
thanks

最憎 D 扑街雞頭同女女無口齒唔老實.

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2011-2-9 11:38 AM 發表 查看引用來源
雅蘭倉~!?

個G頭叫我入去睇囡~ 我彩都唔彩佢~ 話知佢D囡囡索過濱崎步~ 連考慮既機會我都 ...
Brother, should you pm the phone number of your G leader to me? Thanks a lot.:smile_13:

初7去搵小葉...無事wor~一切正常....d女都唔錯~

引用:
原帖由 silverseven 於 2011-2-10 11:44 AM 發表 查看引用來源
雅蘭倉~!?
事關之前有G頭耍我~ 我前後隔左3日又 ...
比你都冇用...

你去到3唔識7... 人地見你咁生面口~ 又唔識你~ 都一樣照放...

你係要真係同G頭熟落~ 有計傾果隻~ 佢先唔會老點你...

果班G頭~ 只要你係男人佢地就拉你入倉...

又驚你比其他G頭搶客~ 乜都應承左先~ 做得一個得一個~

問心講~ 邊個G頭都係一樣~

你幫襯得多~ 人地認得你~ 就會揀D 真係TOP既囡囡比你...

事關佢起碼有好多都係「唔識做」「死魚」「葉問上身」乜都有...

你幫襯得多~ 就會同G頭講要咩要求~ 好似架生得唔得, 飲唔飲得酒, 要D怕醜D既, 要o靚妹, 要玩得既...

佢旗下一定有d 紅牌係度... 爭在佢sell 唔sell d 紅牌比你~

因為果d場~ 大家都知~ sell 得比你, 一定係可能成日都冇發過市...

而紅牌因為太多生意~ 可以話唔駛太過sell 都養得到~ 而搵唔到食果班好易走...

因為咁~ G頭一定先SELL D 垃圾比你先~ 而VIP 連囡都唔落去揀~ 直接CALL G頭~ 叫佢搵件上黎~ 就會出紅牌...

理由係~ 保証服務滿意... D 客唔會炸型~ 所以先會出主將去應付D VIP...

引用:
原帖由 睇料 於 2011-2-12 05:13 AM 發表 查看引用來源
初7去搵小葉...無事wor~一切正常....d女都唔錯~
你係熟客咋下話~!?

講真~ 我情人節都上去~ 我都驚驚地個相熟G頭仲未返黎...

到時又要鑊氣收場~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆