上一頁下一頁
發新話題

DS新春資訊

收藏  |  訂閱
41  4.9k

新明珠沐足按摩確實唔錯,又唔駛比tips小費.....

而家去DS正路通常喺萬匯來酒店門口落車,想食野可以去對面食麥記,想叫雞sauna可以沿著人民五路直走落去,沿途ge萬匯來,總統,龍洋,龍都,巴堤撕,天鵝會,南海明珠等等全部都有雞叫,記注睇唔arm先其唔好入閘,D女日日都唔知比幾多人拒絕........Good luck to all ching

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-7 10:33 AM 發表 查看引用來源
多謝分享。。。
同cp比較的話。。。唔知ktv環境如何。。。
同CP/CA比較, DS D KTV只係一般而已....無論硬件同軟件.....

女女一般比較土一點, 但價錢真係好平, 唱K+ 過夜700蚊左右可以攪掂....

輸兄係咪係XXCAT網常客?!

引用:
原帖由 西田美沙 於 2011-2-6 10:41 PM 發表 查看引用來源

咁即係新車站搬咗去邊?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

係唔係係花街車站坐免費接駁車去新車站??
100% right!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lomond 於 2011-2-8 03:43 PM 發表 查看引用來源

同CP/CA比較, DS D KTV只係一般而已....無論硬件同軟件.....

女女一般比較土一點, 但價錢真係好平, 唱K+ 過夜700蚊左右可以攪掂....

係吖。。。甘都俾你知道。。。:smile_44:

多謝樓主的分享!!!真系要將車改返花街:smile_30:

DS去唔過

我初四下午去,一落高速,個乘務員就話,係度落車去花街最近,落左車就坐$1.5公交3號線入市區,十零分鐘就到廣城,不過就唔夠東莞方便囉!桑拿硬件幾好,間鑫xx算非常可以,但軟件同東莞就冇得比較,K場就更不用提了!回程仲要花街坐接駁車去新站,D車又細又人多,睇來DS都唔會再去啦!

多謝資訊....

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2011-2-6 05:28 PM 發表 查看引用來源
花街車站由1-1-2011起搬到無雷公咁遠,要搭8分鐘左右的免費接駁車去新車站,新春車費加至45人仔,市中心的麗豪話內部裝修暫停營業,昨日下午去多間SN都女女不足仲要豬扒,不過新春靚女大多回鄉都預咗,只是好奇 ...
謝謝師兄既 DS 新春報告,
果然係淡水大將軍~~~~~

引用:
原帖由 pccw123 於 2011-2-8 23:51 發表 查看引用來源

謝謝師兄既 DS 新春報告,
果然係淡水大將軍~~~~~  
淡水應該5熱氣

引用:
原帖由 lomond 於 2011-2-8 03:43 PM 發表 查看引用來源

唔只土一點,係好Q土...似香港7-80年代look

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆