上一頁下一頁
發新話題

豔遇~~更新42#

收藏  |  訂閱
77  27.7k

引用:
原帖由 wanlung_acmilan 於 2011-1-24 11:22 PM 發表 查看引用來源
其實小弟一直都有0係依區睇....而且每次都睇到硬晒想即刻搵人做
但我就係唔敢0係度出聲...因為有屋企人知我個用戶名...我驚俾人知我0的野....
但我又好想講出黎分享~~~所以我決定用分身!!!!!!!!(希望大家見諒..... ...
有餐好野食下噃。:smile_04: :smile_04: :smile_04:

:smile_o15:  support

ching食到好嘢又中出

18歲卜卜脆

回覆 1# 的帖子

..........................

引用:
原帖由 failung11 於 2011-1-25 06:31 PM 發表 查看引用來源
唔理老作或真實,起碼唔使分九十幾段,支持.........

真架............

引用:
原帖由 candy_michiru 於 2011-1-25 05:50 PM 發表 查看引用來源
約靚仔出黎你話有咩做丫?唔通真係識多個朋友咩
樓主我真係要靚仔ga bor~你夠唔夠靚先?
咁又係.......但我自問唔係靚仔囉......
靚既bartender係有既.......但唔friend囉.....好難去介紹喎.....

引用:
原帖由 祖小姐 於 2011-1-25 07:34 PM 發表 查看引用來源
中出, 做咩吾帶套.. 玩都安全D呀嘛 -,-
我不嬲都有帶架.....不過0個次真係.......個腦咩都諗唔到...

引用:
原帖由 tamama123 於 2011-1-25 10:08 PM 發表 查看引用來源
18歲卜卜脆
yes呀~我都覺得自己好好彩~

引用:
原帖由 wanlung_acmilan 於 2011-1-25 11:12 PM 發表 查看引用來源

咁又係.......但我自問唔係靚仔囉......
靚既bartender係有既.......但唔friend囉.....好難去介紹喎.....
你呢個回覆真係搞到我個心囉囉攣
樓主介唔介意講係邊區做呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆