上一頁下一頁
發新話題

深圳disco的興與落

收藏  |  訂閱
325  63.2k

引用:
原帖由 太空遊超人 於 2011-1-19 19:38 發表 查看引用來源
凱悅, cyber, 838 , long time ago :') :') :')
仲有 power one 啊.......:smile_39:
對,點少得 POWER ONE:smile_38:

引用:
原帖由 zomyzomy 於 2011-1-19 20:17 發表 查看引用來源

仲有宇宙...><

呢間系咪系紅嶺果間架?:smile_38:

引用:
原帖由 R^O^Y426426 於 2011-1-19 21:12 發表 查看引用來源
凱悅四樓真系吾講得少……去個厠所都要行五分鐘先到,迫到呢………!:smile_o12: 仲記得系後樓梯打個電話都溝到條女!即晚可以食二至三次女女的!我之前住雲景豪園超方便呢:smile_o01:
ching食唔少好野啦:smile_30:

引用:
原帖由 fgjacky 於 2011-1-19 21:35 發表 查看引用來源
舊時係凱悅玩完後 ....... 就企落去新皇朝! 玩到九點鐘才去飲早茶 ....... 諗返以前都玩得好癲o下!!!:smile_13::smile_13::smile_13:
仲有富豪世紀!!:smile_40:

引用:
原帖由 DJ123 於 2011-1-19 21:42 發表 查看引用來源
以前好玩D...X ClUb...夜傾情.cyber..果D都超好玩...
好玩好多...:smile_22:

引用:
原帖由 damonling 於 2011-1-19 23:06 發表 查看引用來源
no.1 最好玩,音晌又好,女女又多,後期838都好,不過全部假酒到自己出838酒…哈哈頂佢呀:smile_43: :smile_43: :smile_43: :smile_43:
其實我以前就真系少去8仔,一般都系凱悅!

唔係話唔洗靠香港人嗎

引用:
原帖由 leung0206~ 於 2011-1-20 00:05 發表 查看引用來源
凱悅最正,仲有天之高
記得以前x左去爆房,放低部8310當酒店押金,都唔識死字點寫
以前凱悅3哥唔知有冇爸打識佢呢:smile_44:
ching,我都覺得凱悅最正!
天之高都系其中一間好野,仲有 CYBER 都正!
以前8310肯定可以當押金啦,哈哈。
我仲記得以前我坐人力3輪車同我朋友系春風路斗快,比多¥1叫司機趴我我fd,系甘比錢距,最後架3輪單車個Look都飛Q埋出尼
真懷念以前

引用:
原帖由 95849727 於 2011-1-20 08:38 發表 查看引用來源
有d興趣留下言
以前落D同而家,簡直天與地
夜貓、點三八、畢打奧、宇宙之星、水晶宮、凱悅、power、勁爆、流金歲月、石頭記…當然仲有好多,有d都吾記得名了。
你地講而家既八三八,當時邊有位企,八 ...
tiesto 同 DJ QUICKSILVER 都系好野

引用:
原帖由 R^O^Y426426 於 2011-1-19 09:12 PM 發表 查看引用來源
凱悅四樓真系吾講得少……去個厠所都要行五分鐘先到,迫到呢………!:smile_o12: 仲記得系後樓梯打個電話都溝到條女!即晚可以食二至三次女女的!我之前住雲景豪園超方便呢:smile_o01:
哦,咁幾方便喎, k歌王樓上. 

其實 自從皇后大道,單野揚左, sz都冇咩d啦. 

sz冇時,果陣cp-sunday都好興旺,但上埋電視台後,又冇q晒. 

舊屎真係集體回憶,最深刻係8仔玩完〔6點幾),係對面間茶餐食野,好似係腸粉,粥之類. 
食完就吹水去邊下一場,返工既過關,dup骨架 dup.etc.

久五久玩一劑都好 enjoy. 溝吾到女預左, enjoy music. 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆