上一頁下一頁
發新話題

對QQ版的有感而發

收藏  |  訂閱
58  5.5k

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-1-14 23:18 發表 查看引用來源

你唔係有老婆咩:smile_41:  
定義係咩:smile_41:

thanks for yr sharing

QQ girl also have good & bad... (may be i can say any girl have good & bad:smile_44:

回覆 1# 的帖子

支持樓主所講.
頂.

回覆 7# 的帖子

Ching,

深有同感,所以,出來玩,要玩得有品,唔好比D假希望D女,咁有咩事佢地都無咁傷,最唔好就係欺騙.

引用:
原帖由 ROX1976 於 2011-1-13 06:45 PM 發表 查看引用來源

大長篇, 不多說, 現在我們仍一起, 不過對方不干擾我家庭, 又不要我什麼, 只是時間越長, 分手會越痛...
我那個qq好友就是覺得不能那樣去。。在20歲時黙黙離開了廣東回老家。。。
但到了她22歲時,她說仍没結婚,而她想通了想回來廣東找份工作,什么也不要,祗想和我住在一起算了。。。。。
我一直不敢回應。。。。我覺得是我擔誤了她的幸福。。。。唉。。

谢谢师兄过料, 原来是141,169元老!

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-1-14 11:18 PM 發表 查看引用來源

你唔係有老婆咩:smile_41:  
係, 咁跟我上網吹水有影響咩?? r晒頭, 可能我領悟力差啦:smile_42:

引用:
原帖由 bwhwong 於 2011-1-17 01:57 AM 發表 查看引用來源
Ching,

深有同感,所以,出來玩,要玩得有品,唔好比D假希望D女,咁有咩事佢地都無咁傷,最唔好就係欺騙.
不欺騙.不比希望.可以食到正經女孩嗎?無可能同佢地講自己有家室.不會和她結婚的

引用:
原帖由 tony101010 於 2011-1-19 01:51 AM 發表 查看引用來源

不欺騙.不比希望.可以食到正經女孩嗎?無可能同佢地講自己有家室.不會和她結婚的

c hing, 你只說中一半, 對, 因為跟對方說有家室, 吃的機會不是沒有, 只是難道高了而已!

我過去吃某些QQ女, 不會說有家室, 因為知道只吃一兩次, 就分手

有些Q女, 要吃, 反而隱示/明示有家室, 反而食得仲快, 特別你有男朋友, 老公那些Q女

用比希望來FOC, 已經係最底LEVEL,開始學玩QQ玩快食時用的技倆, 03-08年你都可以搵到食,呢家呢招比我地班港人用死左, 呢家用呢招花既時間同心力, 都比以前難左好多! 我無用好耐! 要食高質女, 要反樸歸真:smile_44:

其實大家有無想過國內女生點解好似好開放, 識你幾日就同你又吹又含又吞精?? 唔好同我講因為"錢", 呢個係表面野, 我自己就認為有另一些遠因/引因, 所以造就左我地班食Q男.

引用:
原帖由 ROX1976 於 2011-1-19 16:10 發表 查看引用來源

c hing, 你只說中一半, 對, 因為跟對方說有家室, 吃的機會不是沒有, 只是難道高了而已!

我過去吃某些QQ女, 不會說有家室, 因為知道只吃一兩次, 就分手

有些Q女, 要吃, 反而隱示/明示有家室, 反而食得仲快, 特 ...
果然有見地,人地的老公是最好,最有挑戰性,咁先好玩!

隱瞞有家室,已經唔好玩啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆