上一頁下一頁
發新話題

CA 25/12 (六) 平價光豬聖誕淫k團 (有相報告)

收藏  |  訂閱
180  105.9k

哦支持下有相report 先~

引用:
原帖由 cp~魚 於 2010-12-27 20:16 發表 查看引用來源

集安~~~~~
個場又舊,囡又.....
此場亦有新房... 我遲些影d相你睇:smile_38:
至於囡... 2-6-8 已算物超所值...
因囡上到房 service好:smile_38:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2010-12-27 08:24 PM 發表 查看引用來源

此場亦有新房... 我遲些影d相你睇:smile_38:
至於囡... 2-6-8 已算物超所值...
因囡上到房 service好:smile_38:  
唔通呢份就係你既超強報告 ? :smile_53::smile_53::smile_53:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2010-12-27 08:45 PM 發表 查看引用來源

唔通呢份就係你既超強報告 ? :smile_53::smile_53::smile_53:
唔夠吸引力~~~~~:smile_03:

好始幾好玩喎,下次睇下,時間許可就跟你地玩一次

引用:
原帖由 cp~魚 於 2010-12-27 08:47 PM 發表 查看引用來源

唔夠吸引力~~~~~:smile_03:  
已香討目前既門檻 , 好難寫到有吸引力既報告 !

:smile_55::smile_55::smile_55:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2010-12-27 20:51 發表 查看引用來源

:smile_55::smile_55::smile_55:
要去現場玩才可...

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2010-12-27 08:51 PM 發表 查看引用來源

唔夠你以前所寫既報告,又有囡相,報告又寫得夠長~完全無得比~~~~~:smile_03:

O的女女唔錯喎:smile_13:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2010-12-27 08:10 PM 發表 查看引用來源

我1月頭會開多一團
睇下到時得唔得, 但1月我都好窄, 但呢個場真係要靠C兄關係留囡先得~~:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆