上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.1k  44.0k

畏...:smile_38: ...出黎呀.....:smile_38:

十年冇上黎...個個唔見哂...老青,肥仔,識飛既海馬,全部都唔見哂...唉...成2個月冇上過去反...日日做到冇停手...就黎連點上去...係邊到搭河蟹都唔知...陰公...但係反而諗清楚一樣野...留精不留情...是對的:smile_13:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2010-12-21 20:01 發表 查看引用來源

吹水姐 , 唔好老屈我上黎搗亂呀 , 又話要拉 , 又話要鎖 , 管理員先生 , 好大既官威呀 !

唔再講啦 , 費事又衰 文字獄 , 莫需有呢類罪名啦 !

:smile_o07::smile_o07::smile_o07:
你明既. 唔好話老屈, 講証據既!

乜你有俾人屈過咩? 可以投訴, 一定幫你公平處理.

引用:
原帖由 dragonor 於 2010-12-23 05:06 AM 發表 查看引用來源

你明既. 唔好話老屈, 講証據既!

乜你有俾人屈過咩? 可以投訴, 一定幫你公平處理.
投訴 ? 唔去投訴版投訴 , 都冇人會處理跟進呢 !

同樣係系統時限自動鎖貼 , 點解獨獨重開吹水區 , 舉報區又冇人重開既 ?

:smile_53::smile_53::smile_53:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-12-22 11:18 PM 發表 查看引用來源
十年冇上黎...個個唔見哂...老青,肥仔,識飛既海馬,全部都唔見哂...唉...成2個月冇上過去反...日日做到冇停手...就黎連點上去...係邊到搭河蟹都唔知...陰公...但係反而諗清楚一樣野...留精不留情...是對的:smile_13:
版友 2008 年註冊 , 點樣計都冇可能十年冇上香討 , 而且香討開台至今應該未夠十年呀 ?

:smile_53::smile_53::smile_53:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-12-22 11:18 PM 發表 查看引用來源
我還在~不過老青,肥仔就真的唔見哂..你甘咪幾好..可以儲到D錢..你條友5係不嬲留精不留情的嗎..因你刀沉5到

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2010-12-23 10:37 AM 發表 查看引用來源

版友 2008 年註冊 , 點樣計都冇可能十年冇上香討 , 而且香討開台至今應該未夠十年呀 ?

佢係甘講野架

ooooooo
復活了   :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 JackySam 於 2010-12-24 10:49 發表 查看引用來源
ooooooo
復活了   :smile_30: :smile_30: :smile_30:
真係巧耐矛箭你

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2010-12-23 10:28 發表 查看引用來源

投訴 ? 唔去投訴版投訴 , 都冇人會處理跟進呢 !

同樣係系統時限自動鎖貼 , 點解獨獨重開吹水區 , 舉報區又冇人重開既 ?

你投訴人都係用檢舉功能架啦, 對你黎講都無用. :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆