上一頁下一頁
發新話題

當 年 情 !!

收藏  |  訂閱
166  19.2k

好!推向第3頁!yeah!

引用:
原帖由 栗田 於 2010-12-13 05:04 PM 發表 查看引用來源
揍細路嘛,我呢d單身寡佬唔明架嘞

儍架!kathy 係上等人黎架,細路有賓賓睇架…佢 only enjoy life ga jar

當他哪話兒插進我陰道的時候, 我的手緊握着他的手臂......."Sure you really okay, sweetie??" 佢問我.  我"喔"了一聲之後就用我的咀唇貼看他的咀, 他大概意會我的 signal, 於是開始加快了速度, 我知道我自己很濕, 連床單相信也弄濕了......當然...一個女人, 離婚接近 2 年, and carry a child.....基本上, 亦唔容許我那麽快去接受另一段感情. 所以記得當年我很渴望和他做愛.......I mean, 狠狠的大幹一場.  當晚, 我願望達到了.....雖則我身體仍很攰很虛弱, 並且要受那龐然巨物, 但當看着他那話兒在我的陰道抽插時, 我 feel 到我十分之興奮.  我亦達到了第一次的高潮........" Ah!!  I'm gettin' high,.......Ple...ase...more.....Ah!!" 突然他把他的陰莖一插而盡, 起初, Kathy 還以為他己射了精完事......講真, 最尾插到最入的一下真的有一種 deep impact 嘅感覺.....且帶有一點兒痛;  但原來他還未完事,  只不過是 20 分鐘左右呢!

當時嘅我還未來得及反應, 他己把我反轉過來, 又來個2 nd attact.      原本 Kathy 最喜愛的 doggie style, 但實在太攰了, remember I just raised my butt, 和抱着枕頭, 我 Boss 把我的屁股分得開開,  然後就向我的小桃源進襲......他很會令到 Kathy 覺得舒服, 很喜歡他一邊插着的同時, 他的手亦會撫塻着我的背脊, 很有......觸電的感覺.  過了一陣, 他抽插的速度加快了很多.......我很享受我和他的每一刻, 每一秒......我亦知他差不多要射精, 我不想他的那話兒離開我的陰道.....So I said : " My.......per...iod...ah!!....just ...just gone....a day....Huh...ah!!  yu...u...dun......ne...ed...to.....huh.....to...pull... it.....out..." 佢 get 到我的 message, 很像獅子樸兔的把我插得死去活來.....最後他嗌了一聲後, 他亦把精液射進我陰道內.....難得的是, 他那小弟弟射精以後仍然很挺的, 而他, 和他的那話兒仍然留在 Kathy 的體內, 而我亦用我的餘温, 温暖着他的小弟弟, 而他....就用他的雙臂攬着 Kathy, 而我就這樣倒向他的懷裏沉沉睡了.......

對於佢, ( My Boss) 想當年喺我最低潮嘅時期, 幸好有佢喺身邊, 當年仔仔年紀尚小, 我亦剛離婚不久, 同佢當時亦只係上司下屬關係, 唔計喺U.S. 嗰時個ABC 男友的話, 佢算係我第一個外國男友.....(算唔算 BF, 其實我都唔知, 因為佢係我上司, 我唔想令佢難做, 後來反而係佢主動追求我......之後........Anyway, 無論喺心靈上, 喺性慾上, 佢都比到我滿足.......或者到我年老色衰時, 都可以俾到我一點回憶呢......

to be continued......

引用:
原帖由 kathywonder 於 2010-12-13 12:02 PM 發表 查看引用來源
自從女女出世以後, 除了照顧BB, 幫仔仔温習功課, Yoga, 陪著羊咩 my husband,  生活就是這樣了.  幸福??  當然啦, 有 Husband, 仔仔女女.....對 Kathy 來說己很滿足了.  有時間中, 都會回味以往和我一起的男人 ...
回憶是美好
多謝分享

Thanks for your posts!
回憶都是美好的,
至少年老時回望過去,並沒有白過已經很好了.

我都support! kat 姐靚, kat 姐正, kat姐靚又正.   

引用:
原帖由 kathywonder 於 2010-12-14 12:56 PM 發表 查看引用來源
當他哪話兒插進我陰道的時候, 我的手緊握着他的手臂......."Sure you really okay, sweetie??" 佢問我.  我"喔"了一聲之後就用我的咀唇貼看他的咀, 他大概意會我的 signal, 於是開始加快了速度, 我知道我自己很 ...
Support Kathy,  Kathy 同鬼佬都好登對喎…

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-12-14 01:32 PM 發表 查看引用來源

Support Kathy,  Kathy 同鬼佬都好登對喎…
我同你都好登對吖...好兄弟...... :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 栗田 於 2010-12-14 01:43 PM 發表 查看引用來源

我同你都好登對吖...好兄弟...... :smile_47: :smile_47: :smile_47:
嘩!田仔,我唔好黎家野個波… 如你好,唔好攪我吖!我大嗌架…:smile_30: :smile_38: 之不過如果係 kathy 姐,咁又唔同…

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-12-14 02:15 PM 發表 查看引用來源

嘩!田仔,我唔好黎家野個波… 如你好,唔好攪我吖!我大嗌架…:smile_30: :smile_38: 之不過如果係 kathy 姐,咁又唔同…
死仔包, 哈, 你真識食!  :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆