上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 27

收藏  |  訂閱
2.6k  50.1k

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-11-22 10:01 AM 發表 查看引用來源

跟這個他......距離感覺好遙遠 :smile_o06:
幾時開始你地ge距離又遠左:smile_o06:

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-11-22 10:03 AM 發表 查看引用來源

無錯,要學識照顧自己
原來照顧別人也是幸福的事 :smile_o06:
咁你照顧我啦

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-11-22 10:02 AM 發表 查看引用來源
早晨各位兄弟...呀....現在還有姊妹:smile_35: :smile_35:
哥哥...早晨

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-22 10:04 發表 查看引用來源

幾時開始你地ge距離又遠左:smile_o06:
從分手那一天已離我越離越遠 :smile_o06:

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-11-22 10:01 AM 發表 查看引用來源

跟這個他......距離感覺好遙遠 :smile_o06:
有緣的..千里之外也可相遇
無緣的..近尺相逢也可不見.....:smile_39: :smile_13:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-11-22 10:11 發表 查看引用來源

有緣的..千里之外也可相遇
無緣的..近尺相逢也可不見.....:smile_39: :smile_13:
甘我同你即係.......無緣啦  :smile_39:

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-11-22 10:18 AM 發表 查看引用來源

甘我同你即係.......無緣啦  :smile_39:
不同..禾地時机未到啫

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-11-22 09:52 AM 發表 查看引用來源

以爲放低還未放低 :smile_o06:
送給你.......

是你故意欺騙 怪在我太過心軟
你的真話就 等於夢囈 與謊言
無奈你說得太自然 令我聽了也能熱暖
甜言蜜語 原來又一次食言

*是你對我改變 你別說世界轉變
 解釋得混亂 千絲萬段 太多糾纏
 誰沒興緻守這諾言 但卻對我再全心詐騙
 胡言亂語 任你講足半天*

#為何永遠放不低 為何錯愛這一位
 但求仍然維繫 不惜一切 我為你執迷
 為何永遠放不低 任情愛控制身體
 任誰關心 仍未可把你代替#

剛從台灣回來.......昨晚發生地震.......感受到人生無常.......
我之前也和你一樣......放不低.....這裡的師兄....足足和我講了大半年.......自己也是執迷不悟.......
愛一個人好難........放棄一個自己心愛的人.........更難........但.........呼天搶地........可以挽回嗎???
不知道你的故事......人世間男女之情.......我想也大同小異吧......我也努力工作.......已經走出那痛苦的陰霾.......
學習放下......學習自在......原來你會發覺........人生.......不只自己一個人.......不只是對自己負責.......
聽人家說過.......簡單是愛.......但原來.........愛.........一點都不簡單...............
不認識你.......但.....我都希望你..........活得更好...........

甘多位ching 早!!!!!

Ladies & gent|eman,細佬哥与大人,瘦鯭鯭与肥膝膝,早晨呀:smile_38: :smi

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆