上一頁下一頁
發新話題

*新人分享=] ((]同一個男仔朋友的"事"))PART6 p.68 &+相

收藏  |  訂閱
1.2k  155.9k

可唔可以同你傾msn

支持下先

好心急呀仲未有,你幾時收工?

part2

係我放工之前~我我出多part啦
都無人想睇相既~ 我加埋呢張唔加喇~

Uploaded with ImageShack.us
可能今晚未必有時間update..
聽日啦~

之後,突然我爸爸因為接左大工程要去出國大半年,媽媽又一向都有國內開shop,所以home就得返我一個人,我成日都叫x上黎,當然係想引佢啦。
女仔係home你都知背心短褲好平常,所以x上親黎我都係咁既衣著露晒bra帶咁。同x玩起上黎成日都有身體接觸,自不然有好多野比佢睇,有時又會突登叫x去晒衫果d位幫我拎野,因為果到有晒我d brabra同底底。
咁引佢,佢都可以無d沖動主動去摸我既意思同動作,仲要係1男1女係1間屋到,我都唔知話佢真係好好仔定係笨。最後我有一次發燒病左,我第一時間就打比x叫佢黎,佢黎到開完門之後見到我好病就問我點呀呢樣果樣啦。我就話我好想食野叫佢拎埋key幫我去買,佢就話好啦。返到黎見到訓左床到就拍拍我叫我,我醒一醒就叫佢坐係床邊,我就起一起身,我既衣著又係小背心但係,今次無著bra,一起身我就挨左係佢個肩頭,我知道我走光既畫面已經不憾入目,我無望自己點走光法,反而用好深情既眼光望住x同佢講我好辛苦。

咁快有PART2  再支持下先

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-15 02:50 PM 發表 查看引用來源
近排返工都好悶之後發現左呢個版。
我一直都係到做cd-rom,但近排睇到好多post..我都忍唔住出一下自己的事,都怕比人認得所以開新ACC,不過文筆唔係咁好唔好見怪。:smile_40:

件事係我同一個男仔好朋友發生, ...
妳呢張相再低胸D就一定引死人啦:smile_o06: :smile_o10:

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-15 04:54 PM 發表 查看引用來源
都無人想睇照既~ 我唔加喇~
聽日啦~

之後,突然我爸爸因為接左大工程要去出國大半年,媽媽又一向都有國內開shop,所以home就得返我一個人,我成日 ...
雖然斷左d,仍多謝分享。

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-15 04:54 PM 發表 查看引用來源
都無人想睇照既~ 我唔加喇~
聽日啦~

之後,突然我爸爸因為接左大工程要去出國大半年,媽媽又一向都有國內開shop,所以home就得返我一個人,我成日 ...
妳咁引佢法,可能佢當時辛苦過妳冴:smile_o11:

引死人咩smile_22: :smile_22: :smile_22: :smile_22:

似曾相識的故事:smile_39:

打完提我睇 :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆