上一頁下一頁
發新話題

屎彈之橫瀝報告

收藏  |  訂閱
69  11.5k

引用:
原帖由 屎彈 於 2010-9-19 06:35 AM 發表 查看引用來源
跟住又那那林捉條女行返靚酒店過夜開波!
好心你搭幾蚊摩托啦, 橫掂你慳番五十蚊, 夠你食一個禮拜那渣麵 ... :smile_30::smile_30::smile_30:

ching,唔係想出埋條命玩呀:smile_o10:

橫瀝近V-CLUB的幾條街全是大倉......但之前去過都全部沒開......不知最近是否又重開......

thanks for sharing!

thanks for sharing!

咩酒店吖, 商務吖???  

引用:
原帖由 假裝朋友多 於 2010-9-20 03:13 AM 發表 查看引用來源

屌! D儍西黎架! 正一能港燦... :smile_45::smile_45::smile_45:
嗱嗱嗱 :smile_22: 你你你 :smile_o04:

引用:
原帖由 funnyG 於 2010-9-19 10:37 PM 發表 查看引用來源
細佬得唔得好睇個對手既表現:smile_44:
我平時最小小四濟 :smile_04: 就算唔得都去 :smile_35: 都得就用架生 :smile_o11:

中秋啦!記得溫G婆啊!

引用:
原帖由 屎彈 於 2010-9-21 07:30 PM 發表 查看引用來源

我平時最小小四濟 :smile_04: 就算唔得都去 :smile_35: 都得就用架生 :smile_o11:
咩架生 :smile_38:  震蛋 :smile_41::smile_41::smile_41:  過關好揚個播 :smile_14::smile_14::smile_14:  你生理有問題??? :smile_39::smile_39::smile_39:
你咁博命為乜??? 自卑性傾向??? :smile_38::smile_38::smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆