玩k好無癮, 貼錢買難受

收藏  |  訂閱
39  4.1k

引用:
原帖由 淫J 於 2010-7-26 03:46 PM 發表
- 我又唔鍾意唱歌, 剩係鐘意睇kpop但又唔識唱
- 我又唔鍾意飲酒, 但基本上唱k就係咁飲酒, 個乜9野789遊戲最on 9, 係又飲唔係又飲, 加速死亡, 成班所為部長既物體陪你玩飲q哂你d酒要再叫過屈多d錢
- 飲得多就扑唔到 ...
休閉青年:smile_o11:

屎攬咗企:smile_o06:

引用:
原帖由 淫J 於 2010-7-26 03:46 PM 發表 查看引用來源
- 我又唔鍾意唱歌, 剩係鐘意睇kpop但又唔識唱
- 我又唔鍾意飲酒, 但基本上唱k就係咁飲酒, 個乜9野789遊戲最on 9, 係又飲唔係又飲, 加速死亡, 成班所為部長既物體陪你玩飲q哂你d酒要再叫過屈多d錢
- 飲得多就扑唔到 ...
........
- 過夜, 生保床, 訓得唔好, 番到屋企補訓, 攪到我都日夜顛倒
- 又貴又無服務, 不如去SN, 但SN困獸鬥, 可能重衰
結論: 番屋企打飛機最好...
結論都係呢個姐.............:smile_45:
:smile_o12:

引用:
原帖由 杖義執言 於 2010-7-27 09:16 AM 發表

結論都係呢個姐.............:smile_45:
:smile_o12:
唔係企可以典吖:smile_39: :smile_45:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-27 09:19 AM 發表

佢可以係街打囉~~ :smile_14: :smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-27 09:19 AM 發表 查看引用來源

加套四仔就完美喇........
不過 ...

點買呢 ..
去邊處買呢 ..
對唔對封面架 ...
個女主角後唔後生架 ...
買左套碟唔清又點算呢 ....
:smile_39:

引用:
原帖由 杖義執言 於 2010-7-27 09:26 AM 發表

加套四仔就完美喇........
不過 ...

點買呢 ..?
去邊處買呢 ..?
對唔對封面架 ...?
個女主角後唔後生架 ...?
買左套碟唔清又點算呢 ....?
:smile_39:
槓多問題:smile_o04:

去發問區啦:smile_o02:

唔同你傻喇:smile_o01:

要出去涼千袋:smile_o07:

引用:
原帖由 淫J 於 2010-7-26 03:46 PM 發表 查看引用來源
- d女又古惑, 未落實過夜就扮哂野, 落實左俾左錢又無服務
- k女有身份證都唔帶身份證0係身, 話驚俾人搶手袋, 俾ko查到無ID已經唔駛講野
- 去酒店又要登記, 有事唔係自己走, 係要條女識得走, 無可能
- 有d酒店窗口都無, 用完個套沖左佢都無用, 個膠盒同鍚紙沖唔走
- 聽講酒店客房都查, 所以k女竟然同我講唔想過夜
- k女身不由已, 叫你拿林屌2q, 又話大姨媽, 又話你都驚, 天都未光話不如俾佢走

- 過夜, 生保床, 訓得唔好, 番到屋企補訓, 攪到我都日夜顛倒
- 又貴又無服務, 不如去SN, 但SN困獸鬥, 可能重衰
乃刀糸番屋企打飛機啦:smile_o07:
D支留俾禾Don9仔叫啦:smile_o09:

人生有幾能多少個10年?:smile_38:

thx for sharing.......

前往最後回覆