上一頁下一頁
發新話題

最新風暴消息~*!!!!

收藏  |  訂閱
162  15.0k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-24 07:03 PM 發表 查看引用來源

佢講你就信...重要上完去冇捉到人...你話可信性高唔高呢?我就真係問過個經理....佢就話佢自己見到....你自己諗啦...:smile_o01: 我有fd今晚上去...房都留埋...你認為呢?:smile_o11:
你講我就要信:smile_15:

引用:
原帖由 四大美人 於 2010-7-24 07:06 PM 發表 查看引用來源
你講我就要信:smile_15:  
見唔見到有"你自己諗啦"呢4個字?明唔明點解?

星期六2點幾係會尾門口...睇風景咩...用腦啦:smile_o16:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-24 07:05 PM 發表 查看引用來源

唔係呀...係屋企會有911架...:smile_o01: 去防空洞...防空洞都有危險...會塌落黎....:smile_o04: 不如死左佢算啦:smile_o11:
死都冇人理呀

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2010-7-24 07:09 PM 發表 查看引用來源

死都驚冇人理呀
到時我會做好心買塊大毛巾幫佢包住...:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-24 07:08 PM 發表 查看引用來源
星期六2點幾係會尾門口...睇風景咩...用腦啦:smile_o16:
果樹好多食檔 好多女女架:smile_o06:

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-24 07:12 PM 發表 查看引用來源
果樹好多食檔 好多女女架:smile_o06:
但係佢衣家又落返黎跟住上黎呢到話打風喎....唔覺有問題架咩...2點幾重係cp....衣家又落左黎...佢都幾趕下喎:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-24 02:51 PM 發表 查看引用來源

好...冇問題...DEL左...我只不過係發佈一下我岩岩收到既消息姐:smile_o03: 狼兄唔好當我係寫手呀:smile_o08:
是就認左佢啦, 男人老9
再開個新ac .......:smile_o12:

引用:
原帖由 michael0428 於 2010-7-24 07:18 PM 發表 查看引用來源
是就認左佢啦, 男人老9
再開個新ac .......:smile_o12:
唔係囉...寫手d文筆有我咁差咩:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-24 02:38 PM 發表 查看引用來源
細佬我岩岩問過ERIC衣家個風打成點...佢話重打緊...但係冇想像中咁可怕...:smile_o01: 全部都正常有開...C兄們...係時候去馬啦:smile_o11:
到底係你問定係你細佬問呀 ??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆