上一頁下一頁
發新話題

大陸援交妹, 食過返尋味 -- 性病續集篇

收藏  |  訂閱
91  23.5k

引用:
原帖由 68888886 於 2010-7-13 05:13 PM 發表 查看引用來源

因為d 囡係d fd 搵返黎, 係qq 到識下, 左搭右搭咁搭返黎, 變左好似一班fd 去玩咁囉

勝在唔使被人抽佣, 同埋d 囡又真係無咁重雞味
哦...原來如此....
真係巧...
禾次次都係去仁K咋......:smile_o06:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 05:22 PM 發表 查看引用來源

最好玩唔係....媽咪靚過 D 囡囡咩:smile_53: :smile_04:
最驚喜.......:smile_03:

引用:
原帖由 賤格男 於 2010-7-13 05:32 PM 發表

我識得有個一晚行出行入十幾轉......場都轉兩三個....都搵唔到女啦
揀老婆過人世咁呀~~!!!
:smile_o16: 所以以後同呢嗰fd去玩, 講明佢一定要第七轉第一個~~豬扒都一定要佢食!

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-13 05:26 PM 發表 查看引用來源

我FD直頭有呢舖癮添啦, 唔睇成嗰鐘都唔揀女! :smile_04:
咁腩似冰個既....
喂喂喂....快啲對號入座喇喂......:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 05:39 PM 發表

最驚喜.......:smile_03:
係又正......又有直口媾媽咪:smile_o01: :smile_o10: :smile_o13:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 05:40 PM 發表

咁腩似冰個既....
喂喂喂....快啲對號入座喇喂......:smile_30::smile_30:
你唔駛座...... 睇成晚

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 05:42 PM 發表 查看引用來源

你唔駛座...... 睇成晚
5洗$  淨玩人地d女:smile_o03:

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-13 05:44 PM 發表
5洗$  淨玩人地d女:smile_o03:
個個都係槓諗.....:smile_03: :smile_03: 有攬人揀女咩

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 05:40 PM 發表

咁腩似冰個既....
咩樹?? :smile_o14:
原來咁多人有呢嗰嗜好架~~~:smile_o13:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-13 05:46 PM 發表 查看引用來源

咩樹?? :smile_o14:
原來咁多人有呢嗰嗜好架~~~:smile_o13:
有d 人要解決心理需要
有d 人要解決生理需要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆