上一頁下一頁
發新話題

你啤我物"lun"野呀?

收藏  |  訂閱
61  8.2k

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2010-7-13 04:01 PM 發表

原本用貞操帶鎖在青山

條貞操帶...應該鎖撚住企個咀架:smile_38: :smile_30: :smile_30:

this is a cheap story

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 04:36 PM 發表

條貞操帶...應該鎖撚住企個咀架:smile_38: :smile_30: :smile_30:
她咬爛貞操帶逃走,5知她兒家在哪兒?

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2010-7-13 05:15 PM 發表
她咬爛貞操帶逃走,5知她兒家在哪兒?

閃咗去補牙:smile_03:

快 D 去買過條粗 D 架啦:smile_53: :smile_04:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 05:16 PM 發表 查看引用來源

閃咗去補牙:smile_03:

快 D 去買過條粗 D 架啦:smile_53: :smile_04:
矛用架....

DDDDDD人逃生本領巧鳩強架....
有矛睇林子祥..比隻飲咖啡既鐵匙根仔張學友....企都可以挖爛度磚牆走出黎

引用:
原帖由 北京胡姬花花 於 2010-7-12 11:04 PM 發表 查看引用來源
話說有獲去碧水雲天按頭
個骨骨按得差
加上按得細力 (比摸下摸下大力d禁啦)

叫佢大力d
佢又話我最大力係禁
到簽小費的時侯
張紙最細個圈是20元
我論工行賞
佢是值$10
我未在右邊空格寫$10羅
根住佢"龍" ...
好耐冇見喇,花花:smile_o15:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 04:36 PM 發表 查看引用來源

封腩住....
照車...........典算....

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-13 06:46 PM 發表 查看引用來源

好耐冇見喇,花花:smile_o15:
貢腩多人貢憎花花....
但係企一蒲頭....幾多人同企打招呼~~
:smile_o11:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 06:55 PM 發表

貢腩多人貢憎花花....
但係企一蒲頭....幾多人同企打招呼~~
:smile_o11:
同系列:smile_45: :smile_44:

on9 post:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆