上一頁下一頁
發新話題

30晚[北蒲]在沙咀Party (過100頁了,請在新Post留言及報名)

收藏  |  訂閱
1.5k  81.5k

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2010-7-9 03:34 PM 發表

我酒水供應充足喎
美女都足,上次俾肥雄扇左入女房,
花多眼亂
Mark左2件:smile_04: :smile_04:

重係架飛機道 開心D各師兄!

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-9 05:52 PM 發表 查看引用來源

美女都足,上次俾肥雄扇左入女房,
花多眼亂
Mark左2件:smile_04: :smile_04:  
真係比人扇:smile_o10:~自己中入去咋啩.....

又唔見禾比人扇左去AAA房......:smile_o01:

哩個團真好
有酒俾你飲
有歌俾你唱
有波俾你摷
有波俾你睇
必爆

引用:
原帖由 AHYUYU 於 2010-7-9 07:52 PM 發表 查看引用來源
哩個團真好
有酒俾你飲
有歌俾你唱
有波俾你摷
有波俾你睇
必爆

有邉個團:smile_41:
無酒俾你飲:smile_41:
無歌俾你唱:smile_41:

無波俾你摷:smile_41:
無波俾你睇:smile_41:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-9 06:46 PM 發表 查看引用來源

真係比人扇:smile_o10:~自己中入去咋啩.....

又唔見禾比人扇左去AAA房......:smile_o01:
真心話.....推入去:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-9 11:51 PM 發表 查看引用來源

真心話.....推入去:smile_39: :smile_39:  
牛唔飲水唔禁得牛頭低......:smile_o10:

本主題由 dragonor 於 2010-7-9 07:32 PM 設置高亮

呢個重快...唔駛五個鐘就置左亮.....

不過唔知係咪重覆~
另一個就關了....07個帖又係貢....

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-9 11:50 PM 發表 查看引用來源

有邉個團:smile_41:
無酒俾你飲:smile_41:
無歌俾你唱:smile_41:
無波俾你摷:smile_41:
無波俾你睇:smile_41:
:smile_38:萍果田.....無波摷無波睇......
朱古力團....田長講明演假酒....:smile_o12:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-10 12:01 AM 發表 查看引用來源

牛唔飲水唔禁得牛頭低......:smile_o10:

本主題由 dragonor 於 2010-7-9 07:32 PM 設置高亮

呢個重快...唔駛五個鐘就置左亮.....

不過唔知係咪重覆~
另一個就關了....07個 ...
高仁行事,你估唔到既

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-10 12:04 AM 發表 查看引用來源

高仁行事,你估唔到既
架又係...
比禾估到....禾就係食神啦...........:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆