上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  53.4k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-17 11:20 AM 發表 查看引用來源
3441:smile_38: :smile_38: :smile_38:
早晨龍龍,  早晨咁多位師兄:smile_o15:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-15 03:17 PM 發表 查看引用來源

你覺得龍兄真的每周都上去玩嗎?

你覺得佢冇咁大火力嗎?
ABS買左末?  飛行順暢嗎?粒聲唔出......

Forward 的

故事開始四年之前我帶幾個無定力之人上大陸玩,卒之有兩個拋妻棄子,一個係大飛場娶左個老婆現在也在香港生活了。頭一年性生活也過得很快樂,之後第二年第三年及至現在,兩夫妻基本上沒有行房(點解我會知,因為呢個友人自從跟那女人相識後己斷六親,他只淨下我呢個狗友了)他經常打電話比我訴苦,說佢老婆現在只提供推油服務,要做愛呀,心情好就可能比餐你食。心情唔好就去小林寺清修。不做愛的原因是老婆下陰發炎隔一晚就要翻深圳睇醫生,仲要係半夜三更上去果種!!!白痴!但你唔好理佢又信,加句眼不見為乾淨!這個故事如果唔係親眼見,我都無咁高思維可以作得出,一百歲唔死有新聞聽啦掛。我敢講佢當日都係過唔到自己果關,以為私有化左果bg,拖住個靚女去街滿足一下自己的虛榮心,(我睇亦都係大部份沉船客嘅心聲吧!拖住個靚女去街人人望住...嘩正,你地一眾姻客摸到佢,但得唔到佢。我無講錯吧。)講了那麼多可能你未必知我講乜!但總括一句溝佢翻泥唔難,但往後生活就可能出問題,因為我們跟bg交往係因為你有條件而大陸仔無所以她才會跟你,但當日子耐了,那還有什麼感覺同你做,不如返上去揾個帥哥過引D。  上述只屬個別事件,不代表全中國及香港,如有雷同實屬巧合..

Dr.Lung
hello
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-17 11:16 AM 發表 查看引用來源

金仔:smile_o11:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-17 11:58 AM 發表 查看引用來源
你覺得佢冇咁大火力嗎?
今朝比較忙,星期六、、用了十分鐘在商業城買野,,去福星路按前列線,晚飯,正骨

院長好
引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-17 11:55 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-17 11:55 AM 發表 查看引用來源
龍兄,周六你去左邊間玩,bb近況如何?

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-17 12:14 PM 發表 查看引用來源

龍兄,周六你去左邊間玩,bb近況如何?

星期六匯華,星期日君仔,bb還在,我真係好想佢快啲走,佢一日吾走,我又心思思想搵佢,佢走左就一了百了,吾駛煩:smile_45:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-17 11:58 AM 發表 查看引用來源
你覺得佢冇咁大火力嗎?
又食飯盒牙:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-17 11:59 AM 發表 查看引用來源
Forward 的

故事開始四年之前我帶幾個無定力之人上大陸玩,卒之有兩個拋妻棄子,一個係大飛場娶左個老婆現在也在香港生活了。頭一年性生活也過得很快樂,之後第二年第三年及至現在,兩夫妻基本上沒有行房(點解我會 ...
多謝金仔用心分享,所以話沉船路障礙重重,各位師兄沉之前真係要三思呀:smile_13: :smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆