上一頁下一頁
發新話題

小學同學…

收藏  |  訂閱
66  19.3k

don't watch to many AV

拎埋dom.. 咁好.... :smile_o01:

引用:
原帖由 mk2929 於 2010-4-29 08:23 PM 發表 查看引用來源
而家大家都廿幾歲喇,
果晚同一班小學同學gathering之後,跟左其中一個女同學,上左佢另一個女仔fd home 度飲酒,上去之前都預左有d野架喇
飲到咁上下,個小學同學趁個屋主行果開果陣,響我身上摷又kiss,
不過到 ...
人細鬼大!

得閒真係要揾D小學同學食下飯先得喇:smile_o01:

近排見返D小學同學.... D仔真係得左好多~~:smile_o05:

以前真係個個矮過我架~~~

而家高中威猛晒~~~:smile_o13:

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-4-30 10:57 AM 發表
近排見返D小學同學.... D仔真係得左好多~~:smile_o05:

哈...人地小學未發育MA~~~梗矮過你啦~~~
我都約下D 小學同學先~~~

引用:
原帖由 webman85 於 30/4/2010 11:06 AM 發表

哈...人地小學未發育MA~~~梗矮過你啦~~~
我都約下D 小學同學先~~~
又矮又蠢.... 係我小學時對D男同學既評語~~

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-4-30 10:57 AM 發表 查看引用來源

咁男仔小學真係會矮D嘅
好似我咁,我D小學同學見返我同問我發生咩事架

引用:
原帖由 kenny9453 於 2010-4-30 11:24 AM 發表

咁男仔小學真係會矮D嘅
好似我咁,我D小學同學見返我同問我發生咩事架
問你發生咩事點解完全無高過既!!?? :smile_30:

just kidding~

引用:
原帖由 webman85 於 2010-4-30 11:27 AM 發表 查看引用來源

問你發生咩事點解完全無高過既!!?? :smile_30:

just kidding~
haha...咁都比你知道添:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆