上一頁下一頁
發新話題

~覺得自己真係好衰女~

收藏  |  訂閱
508  51.3k

唉,又唔怪得晒樓主

C自己都係膠膠地,明知自己"條女"個心根本唔響度,佢都唔肯斬纜止蝕,情願繼續陪樓主癲落去.都要一個願打,一個願捱先得!~

我自問大量,雖然唔知佢當係追緊你定係你條女,但明知成頂綠帽笠響個頭到,我就真係唔得啦,正常男人有幾多個能夠接受到?所以,C乃係奇人,係成功人士絕對不出奇...

樓主個EX又係極品,正所謂己所不欲就勿施於人... 如果佢係C,唔知佢會有咩感覺呢?

我相信因果..

個次過澳門, C 帶左我去葡京沙圈睇北姑,佢話知我鐘意(事實上,我真係全程最愛呢個安排),睇到眼都突埋,一路望住D B CUP,夾呀夾呀,都有條溝架wo~

我話我請你叫雞,800蚊我豪俾你,你地入房,我係廳等(因為人地個日話咁岩酒店冇房WO,間房自動UPGRADE左有兩間廁所,一個廳同一間房),你只需要話我知條溝點夾出黎既就OKAY,佢成日都話咁又點呢,有咩未玩過,俾錢之ma~

PS:佢份工成日都要係夜總會傾生意,佢見D女仲多過我多多聲~=3="其實我真係唔明點解係我~

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-9 09:59 PM 發表
仲話其他人咩,而家已經夠頭昏腦脹,我唔係D ENJOY玩呢種遊戲既人~:smile_35:
妳識咁講證明妳仲有得救...

回覆 30# 的帖子

因為佢唔至窮咁簡單,係我入唔到佢生活,我地既生活太過南轅北轍~

回覆 31# 的帖子

EX 唔知 C 掂過我架~俾佢知,佢殺人都似呀~

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-9 10:17 PM 發表 查看引用來源
EX 唔知 C 掂過我架~俾佢知,佢殺人都似呀~
都話明係EX,點解知道你同C搞過野要殺左你?

極品...

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-9 10:16 PM 發表 查看引用來源
因為佢唔至窮咁簡單,係我入唔到佢生活,我地既生活太過南轅北轍~
babe, 呢兩個都不是你最後的一個

一個你不愛,只能生活

一個你愛,但不能生活

我相信你仲ok後生,仲可以玩多幾年.. 不過,女人冇幾多個幾年.. 到時.. 你就要還了.

回覆 36# 的帖子

EX 係死都唔肯見 C 架,就算佢知身邊有朋友追過我,佢個個所謂既朋友,而家都冇得做LU,連FACEBOOK都拒絕左佢個個朋友三次,到而家都唔肯見,話唔熟(明明其他個D,個D見完自己都唔記得個D,都照ADD,偏偏就不停拒絕個條友,波都打過好多次啦):smile_35:

回覆 37# 的帖子

我唔後生喇,我都廿幾架喇~嗚嗚~:')

如果仲後生既,我都唔會拖住 C 啦~就因為唔後生~:smile_35:

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-9 10:25 PM 發表 查看引用來源
我唔後生喇,我都廿幾架喇~嗚嗚~:')

如果仲後生既,我都唔會拖住 C 啦~就因為唔後生~:smile_35:
如果你有一日想結婚,你會嫁俾阿C嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆