上一頁下一頁
發新話題

唔小心搞到個男人慶晒

收藏  |  訂閱
59  29.1k

引用:
原帖由 bbqowen 於 2010-4-3 02:16 AM 發表 查看引用來源

係唔係無知得咁緊要呀:smile_o13:
咁呢野你要問佢本人啦...哈哈哈:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 vsvm 於 2010-4-3 04:20 發表

咁呢野你要問佢本人啦...哈哈哈:smile_o10: :smile_o10:
哈哈...可信性好低:smile_o03: :smile_o03:
P.S. 我個po就黎沉喇...得唔得幫幫手呀:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 bbqowen 於 2010-4-3 02:26 AM 發表 查看引用來源

哈哈...可信性好低:smile_o03: :smile_o03:
P.S. 我個po就黎沉喇...得唔得幫幫手呀:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
你叫到即去:smile_o13: ....拉返上黎先...之後我都差唔多要訓了:smile_o10:

引用:
原帖由 vsvm 於 2010-4-3 04:28 發表

你叫到即去:smile_o13: ....拉返上黎先...之後我都差唔多要訓了:smile_o10:
萬分感激...:smile_24:
我都要喇..聽日要番全日工...:smile_o02:

樓主唔柵窗係岩咖,電視都有教啦,使用媒氣,要保持室內空氣流通嘛。。。

好噁心啊:smile_27:

咁都可以攪到你對面個男人慶晒>犀利

everyone has a story

引用:
原帖由 無知少女 於 2010/4/2 10:36 發表 查看引用來源
其實我係一個幾男仔頭既女仔,但又好鐘意貪靚,成日著短裙,不過自己男仔頭關係成日失儀,走光成日發生

有一日沖涼唔記得關窗,沖沖下發現自己唔記得關窗...再望真D, 對面屋有個人已經係我面前除晒衫打起飛機

...
出野啦

:smile_04: :smile_04: :smile_04:

good story~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆