上一頁下一頁
發新話題

我係最淫既新娘.........? (updated)

收藏  |  訂閱
255  75.8k

引用:
原帖由 szetoafk 於 2010-3-29 10:41 PM 發表 查看引用來源

如果有需要又安全, 有什麼問題? 最重要過到自己個關
咁如果有需要又安全, 生埋個哎吔仔, 比佢老公養都得啦

ylingy

要小心d wor, 比佢知, 不得了..

引用:
原帖由 wcday 於 2010-3-29 10:48 PM 發表 查看引用來源

咁如果有需要又安全, 生埋個哎吔仔, 比佢老公養都得啦
我笑左

你開心咪得囉
過得良心咪得囉
洗鬼理第3個人點睇呢件事咩
唔通叫你離婚你會離婚 ??

除非驗 DNA .........

引用:
原帖由 supersweet 於 2010-3-29 10:34 PM 發表 查看引用來源
呢個係自己架關口...冇人可以幫到你架...
知道唔岩但又要去做...呢個係每個人架斃處....
如果你想改變就一定要靠自己.....
樓主咁大個人, 佢都係上黎呻下姐
個心靠自己, 但又比借口自己

呢 d 好似毒癮咁, :smile_47:

次次話食完就唔食, :smile_35:

但次次都仆去食  :smile_47:

回覆 1# 的帖子

:smile_o09: 支持

引用:
原帖由 ces_jason 於 2010-3-29 10:50 PM 發表 查看引用來源

我笑左
我以為拍戲
但真都唔奇:smile_35:

大家唔知嘅, 就無問題 la, 大家都開心

引用:
原帖由 ylingy 於 2010-3-29 22:28 發表 查看引用來源

我會好小心架啦:smile_13::smile_13:
n年無出手, 呢個post 忍唔住:smile_40:

呢個唔係有幾小心o既問題
一睇到你話 "所有親人朋友既說服下,答應左嫁比佢  因為佢條件真係好好"
再睇埋落去......
一切發生得理所當然
你老公真係你所愛你想嫁的人嗎? 條件? 乜條件呀? 有錢有車有樓?
姨媽姑爺三姑六婆講多幾句就...... 我估你都係無諗清楚就聽佢地話啦
做乜要將自己的下半生由人地的意見同你作主呢

事到如今.......
諗清楚自己想點啦
到底係諗住老公條件好, 你自己打斷腳無憂米就算, 咁就唔好怨佢悶
你係要嫌悶, 就問下自己係咪無咗呢個 "米飯班主" 唔得
再直接D講, 你到底鍾意邊個, 想同邊個一齊

唔係就遲早 "東窗事發" 無人幫到你:smile_45::smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆